Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

10 éves a csornai Rákóczi-óvoda

Az Ibolya csoportba járó Rasztovich Gergő legjobban a várépítést és a társasjátékot kedveli az óvodában, de társaival fogócskázni és homokozni is szokott. Molnár Domonkos szintén az Ibolya csoport tagja már a reggeli induláskor elhatározza, hogy aznap mivel fog játszani. A Harangvirág csoportból Nyíri Anna beszélgetett kollégánkkal. A kislány nagyon szeret rajzolni, s legszívesebben várat ábrázol az óvodai foglalkozáson. További kedvence a homokozás és a  szivacs kézilabda.
Bősze Péter sok barátra tett szert az óvodában, ezért az iskolát is a Rákócziban folytatta. A sportot kedvelő tanulónak számtalan lehetősége kínálkozott a mozgásra. Élete első kupáját nagycsoportos korában kapta az oviolimpián való eredménye alapján. Varga Noémi a Rákóczi-óvodában kezdte, s ma már végzős nyolcadikas diák. A Hunyadi-iskola rendészeti tagozatán továbbtanuló lány hobbiszinten kézilabdázik. Jó dolognak tartja, hogy már az óvodában megismerhette a tanító néniket, és a kicsi korban kialakult barátság az általános iskolában is végigkísérte. Noémi ha újból kezdenek, megint a Rákóczit választaná.
Sipőcz Ildikónak az óvodáról vannak tapasztalatai, hiszen kislánya idén szeptemberben lesz elsős a Rákócziban. A szülő abban bízik, hogy az iskolában is olyan szeretetetben lesz része gyermekének, mint amilyen az óvodában körülvette. A család fontosnak tartja a vallásos nevelést, melyet szerintük minél előbb meg kell kezdeni. Győri Gáborné mindhárom gyermekét a Rákócziba íratta be, mert azt szerette volna, hogy a családhoz hasonló közegben legyenek a kicsik. Mivel elégedettek voltak a színvonallal, a két kisebbnek is ezt az óvodát választották. – Aki ezt az intézményt választja, annak nagy megelégedésére fog szolgálni – mondta az anyuka.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 15.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play