Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

10 éves a csornai Rákóczi-óvoda

Az Ibolya csoportba járó Rasztovich Gergő legjobban a várépítést és a társasjátékot kedveli az óvodában, de társaival fogócskázni és homokozni is szokott. Molnár Domonkos szintén az Ibolya csoport tagja már a reggeli induláskor elhatározza, hogy aznap mivel fog játszani. A Harangvirág csoportból Nyíri Anna beszélgetett kollégánkkal. A kislány nagyon szeret rajzolni, s legszívesebben várat ábrázol az óvodai foglalkozáson. További kedvence a homokozás és a  szivacs kézilabda.
Bősze Péter sok barátra tett szert az óvodában, ezért az iskolát is a Rákócziban folytatta. A sportot kedvelő tanulónak számtalan lehetősége kínálkozott a mozgásra. Élete első kupáját nagycsoportos korában kapta az oviolimpián való eredménye alapján. Varga Noémi a Rákóczi-óvodában kezdte, s ma már végzős nyolcadikas diák. A Hunyadi-iskola rendészeti tagozatán továbbtanuló lány hobbiszinten kézilabdázik. Jó dolognak tartja, hogy már az óvodában megismerhette a tanító néniket, és a kicsi korban kialakult barátság az általános iskolában is végigkísérte. Noémi ha újból kezdenek, megint a Rákóczit választaná.
Sipőcz Ildikónak az óvodáról vannak tapasztalatai, hiszen kislánya idén szeptemberben lesz elsős a Rákócziban. A szülő abban bízik, hogy az iskolában is olyan szeretetetben lesz része gyermekének, mint amilyen az óvodában körülvette. A család fontosnak tartja a vallásos nevelést, melyet szerintük minél előbb meg kell kezdeni. Győri Gáborné mindhárom gyermekét a Rákócziba íratta be, mert azt szerette volna, hogy a családhoz hasonló közegben legyenek a kicsik. Mivel elégedettek voltak a színvonallal, a két kisebbnek is ezt az óvodát választották. – Aki ezt az intézményt választja, annak nagy megelégedésére fog szolgálni – mondta az anyuka.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés