Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

20 éve sikerre ítélve: Ton + dach, vagyis agyag és tető

Az évforduló kiemelkedő dolog a cég életében, hiszen a sikerekben és gyarapodásban eltöltött két évtized még az emberi lépték szerint is nagy idő – mondta Kató Aladár vezérigazgató. Tovább folytatva közölte: A békéscsabai és a tatai gyáregységekkel kiteljesedett konszern hazánkban 350 munkatársat foglalkoztat, és itteni éves árbevételük a válság ellenére is 9 milliárd forintra rúg (azt megelőzően 14 milliárd forint volt). Termékpalettájukon különböző színű és formájú égetett agyagcserép szerepel. Ezt a kombinációt egyetlen magyar gyártó sem képes előállítani. A magas minőséget és esztétikumot képviselő, rendkívül nagy fajtaválasztékban kínált árucikkek az összes vásárlói igényt kielégítik – tette hozzá a 36 éves szakmai múlttal rendelkező vezető.

A válság a Tondach gyárait sem kerülte el, de a környező országok építőanyag kereslete lényegesen szerényebb mértékben csökkent, mint Magyarországon. Az évente 450 millió tetőcserepet és 250 millió téglaegységet előállító,  250 millió eurós árbevételt produkáló Tondach annak az osztrák cégcsoportnak tagja, amely Ukrajnát kivéve tíz közép-kelet-európai országban vetette meg a lábát. Termékeik minőségét több mint három évtizedre garantálják, és a Tondach cserepei ennek a dupláját is bírni fogják.

Csorna említése ebben az esetben márkát jelez, és a vásárlót nem kell sokat győzködni arról, hogy megbízható terméket  ajánlanak a figyelmébe.
A magas vastartalommal rendelkező, kiváló alapanyagból készülő csornai cserépnek jó híre van a Rábaközben, és hetven-nyolcvan esztendő múltán is csak esztétikai okok miatt szokták lecserélni – fogalmazott Kató Aladár. Beküldés dátuma: -0001. 11. 30.

Kapcsolódó hírek

További hírek