Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A belediek elégedettek a felújított Pacsirta utcával

Beledben azt kapták, amire számítottak: Major Jenő minden szempontból elégedett a Pacsirta utca felújítását végző kivitelező munkájával, mert gyorsan és szakszerűen hajtotta végre a beruházást.

Több mint 28 millió forintból újult meg a Pacsirta utca mintegy 650 méter hosszú szakasza. A szakemberek a korszerűsítés során szembesültek azzal, hogy harminc évvel ezelőtt szinte alap nélkül, a puszta földre hordták fel a bitumenes és a négy centiméteres aszfaltréteget. Utóbbit kénytelenek voltak meghagyni, hogy arra helyezzék el a nyolc-tíz centiméter vastagságú útburkolatot. Fél-fél méter szélességben megtörtént a padkarendezés is. A becsatlakozó keresztutcáktól függően, a helyenként három-négy méteres, változó szélességű új burkolatot a meglévő felületre vitték fel.
– Sajnos a tavalyi és a korábbi évekhez viszonyítva idén nem csak a magas-, hanem az útépítések ára is nagyon megdrágult. Mindezekkel együtt még annak is örülnünk kellett, hogy volt olyan vállalkozó, aki ajánlatot tett erre az egy útszakaszra, ráadásul kiváló minőségben elvégezte a munkát– fogalmazott Major Jenő. A polgármester egyértelművé tette, hogy a 3,5 tonnára vonatkozó súlykorlátozó táblákat a becsatlakozó útszakaszoknál is ki fogják helyezni, különben nem lehet szavatolni a hosszú távú minőségmegőrzést.

Beküldés dátuma: 2018. 09. 26.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés