Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A cég megállja a helyét a nemzetközi piacokon

A csornai Hantech Zrt. tavaly év végi projektzáró rendezvényén Tallér György beszámolt a korábbi sikerekről is, amikor többek között felújították a telephelyüket. A Hantech  Zrt. felügyelőbizottságának elnöke elmondta, hogy sok fejlesztést saját erőből valósítottak meg. Legutóbb komplex technológiai fejlesztés címen 84 millió forintot nyertek. Az európai uniós GOP-pályázaton beszerzett termékek közül a legnagyobb értéket a lézervágógép képviseli, mely az első Trumpf márkájú berendezése a cégnek. A most vásárolt beégető-kemence lehetővé teszi, hogy a munkadarabok felületkezelését párhuzamosan két kemencében tudják végezni. A zrt. eszközparkja továbbá 15 darab hegesztőgéppel, 3-3 darab gázüzemű, és  gyalogtargoncával bővült. Az új padlótisztító a terület rendben tartását szolgálja.
Tallér György beszámolójában  elhangzott: Határozott üzleti elgondolásuk van a lézervágók üzemeltetésére vonatkozóan, ezenkívül  négy-öt éven belül a jelenleg szétszórt termelési helyeket egy, maximum két csarnokba szeretnék koncentrálni.
Zelenka Pál tulajdonos a modernizáció, a folytonos megújulás, és az ennek megfelelő a szakkézés mellett  teszi le a voksát. Köszöntőjében hangsúlyozta:
a Hantech történetének elmúlt nyolcvan évében nem fordult elő olyan, hogy a korábbi évhez képest 15 százalékos árnövekményt érjenek el, továbbá legalább négy bérfejlesztést hajtottak végre az utóbbi fél évben.
Dr. Czomba Sándor államtitkár az átadóünnepségen kifejtette: Minden új, vagy bővülő munkahelynek örülni kell, de ha száz százalékban magyar tulajdonú cégről van szó,  még hatványozottabb figyelem övezi a csornai, és az ahhoz hasonló fejlesztéseket.

Beküldés dátuma: 2014. 01. 21.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés