Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A csapatküzdelem összekovácsolja a kicsiket

A rendezvényt a helyi önkormányzat mellett számos vállalkozó támogatja. A gyerekek minden évben nagy örömmel készülnek az egyéni és csoportos sorversenyekre – mondta Farkasné Kovács Andrea tagintézmény-vezető. A hosszabb és rövidebb távú futások, valamint az összetettebb feladatok jól kifárasztották a gyerekeket, akik a végsőkig becsületesen küzdöttek. Az ikrényi intézmény csemetéin kívül eljöttek a megmérettetésre az abdai, a bezi, a börcsi, a győrsövényházi, a fehértói és a kónyi óvodások. Az óvónők fontosnak tartják, hogy már gyermekkorban kialakuljon az a fajta egészséges küzdőszellem, amely később is el fogja őket kísérni.
A kónyi Rebenák István elkísérte gyermekét a programra. Hangja nehezen szűrődött át a gyermekek zsivaján, de véleményét azért elmondta: jónak tartja az összejövetelt, mert a mozgás csak használ a kicsiknek, akik korán megtanulják az összjátékot, hisz a társakra is oda kell figyelni. Óvodáskorú csemetéje a nagy nap reggelén jóval korábban felkelt, annyira izgatott volt. Nagy Bence szurkolóként érkezett a sportcsarnokba, de elárulta, hogy rengeteget gyakoroltak a megmérettetésre. A kónyi kisfiú kedveli a futást és a kosárlabdát, ezért barátjával gyakorolják a célbadobást. – Ha sikerül, akkor kis bajnok leszek! – mondta lelkesen az óvodás.
Körmendi Ivett gyermeke a győrsövényházi óvodából jött át az ikrényi rendezvényre. A család csak két éve költözött a településre, ezért először vettek részt az oviolimpián. Kislánya boldogan vegyült el társai között. Az anyuka úgy véli, hogy gyermeke a sportverseny révén még hamarabb megtalálja helyét a csapatban.

Beküldés dátuma: -0001. 11. 30.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play