Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A fiatalok felnőttkorban hasznát veszik tánctudásuknak

A Napsugár Művészeti Iskola háziversenyén résztvevők minősítő oklevelet, illetve a legjobb helyezést elért táncosok arany-, ezüst- és bronzérmet kaptak teljesítményükért. Az intézmény dolgozói szeretnék, ha a társastánc újból része lenne az általános mozgáskultúrának.

A tizenhárom településen működő Napsugár Művészeti Iskola tevékenységi körébe a társastánc, a néptánc valamint a zeneművészet tartozik bele. Az intézményben nincsenek létszámgondok, mert szívesen folytatják a képzést a beiratkozott tanulók, s évről évre nő az előképzősök száma is.
– Nagyon jó a kapcsolatunk a beledi polgármesterrel, aki mindig a rendelkezésünkre bocsátja a tornacsarnokot – mondta Erdélyi Anita a  
a társastánc verseny megnyitója előtt.  Az arany, ezüst és bronz fokozatú minősítő versenyen a kisebbek vesznek részt, a helyezésért folyó megmérettetésen pedig a latin- és a standard táncon keresztül mutatják be a versenyzők tudásukat. A legügyesebbek az El Paso Táncstúdióban folytathatják a tánctanulást – árulta el a megbízott igazgató. A társastánc egyfajta tartást ad a fiataloknak, ezenkívül fejleszti a ritmusérzéket. A művészeti iskola valamennyi településén szervez nyári tábort a zenészeknek és a táncosoknak.

© MOLNÁR TV. KFT.

Beküldés dátuma: 2014. 05. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés