Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A fiatalok felnőttkorban hasznát veszik tánctudásuknak

A Napsugár Művészeti Iskola háziversenyén résztvevők minősítő oklevelet, illetve a legjobb helyezést elért táncosok arany-, ezüst- és bronzérmet kaptak teljesítményükért. Az intézmény dolgozói szeretnék, ha a társastánc újból része lenne az általános mozgáskultúrának.

A tizenhárom településen működő Napsugár Művészeti Iskola tevékenységi körébe a társastánc, a néptánc valamint a zeneművészet tartozik bele. Az intézményben nincsenek létszámgondok, mert szívesen folytatják a képzést a beiratkozott tanulók, s évről évre nő az előképzősök száma is.
– Nagyon jó a kapcsolatunk a beledi polgármesterrel, aki mindig a rendelkezésünkre bocsátja a tornacsarnokot – mondta Erdélyi Anita a  
a társastánc verseny megnyitója előtt.  Az arany, ezüst és bronz fokozatú minősítő versenyen a kisebbek vesznek részt, a helyezésért folyó megmérettetésen pedig a latin- és a standard táncon keresztül mutatják be a versenyzők tudásukat. A legügyesebbek az El Paso Táncstúdióban folytathatják a tánctanulást – árulta el a megbízott igazgató. A társastánc egyfajta tartást ad a fiataloknak, ezenkívül fejleszti a ritmusérzéket. A művészeti iskola valamennyi településén szervez nyári tábort a zenészeknek és a táncosoknak.

© MOLNÁR TV. KFT.

Beküldés dátuma: 2014. 05. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play