Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A Fidesz-KDNP-Fidelitas választási szövetség jelöltjei Kapuváron

- Ezért nagyon fontos, hogy a következő testületbe is olyan emberek kerüljenek be, akik ezt a munkát már elkezdték és tisztában vannak a célkitűzések eléréséhez vezető feladatokkal - hangzott a polgármesterrel készült interjúban. A Fidesz-KDNP-Fidelitas választási szövetség elsősorban ezt tartotta szem előtt, amikor kiválasztotta a képviselőjelölteket. Tapasztalt, az önkormányzatiságban jártas személyeket próbálnak indítani az egyes körzetekben.
Az 1-es számú körzetben (mely magában foglalja Öntésmajort is) Cserpes Sándort indítja a Fidesz-KDNP-Fidelitas. A polgármester szerint őt nem nagyon kell bemutatni a házhelyieknek, hiszen a második ciklusát dolgozta végig. Az egyik leglelkesebb képviselő, aki napi szinten tartja a kapcsolatot választóival, s nagy része van abban, hogy megújult a városrész.
A 2-es körzetben dr. Hoffer Imre személyében, szintén ismerőssel találkoznak a választók, akik iránt megkérdőjelezhetetlen a jelölt elkötelezettsége. Lelkesedését és alázatos hozzáállását nemcsak orvosi munkájában, hanem közösségi tevékenységében is bizonyította.
A lakótelepet magában foglaló 3-as körzetben Licskai Lászlót indítja a szövetség. A jelölt egy ciklus kivételével a rendszerváltás óta testületi tag. A háttérmunkában résztvevő, mentalitásánál és hiténél fogva csendes modorú képviselőre mindig lehet számítani.
A 4-es választókerületben teljesen új jelöltre szavazhatnak a gartaiak. Az eddig reflektorfénybe nem került Császár Vajk külsős bizottsági tagként tevékenykedett, ezért nem  ismeretlen az önkormányzati munka számára. A jelölt hatékonyan közreműködött a választási szövetség eddig elért eredményeiben.
Az 5-ös választókörzetben háziorvosként praktizált dr. Puhl Imre, napjainkban pedig nyugdíjasként kamatoztatja az egészségügyben szerzett tapasztalatait, ezért az őt indító szövetség számít a munkájára.
A 6-os körzetben Németh Csóka Gábor méreti meg magát. Az alpolgármester előző ciklusban végzett tevékenysége jól ismert, s Hámori György válláról sok olyan feladatot levett, mellyel a városvezető a pályázatok ütemezésére koncentrálhatott.
Szintén meghatározó szerepet töltött be az előző négy évben a 7-es választókerület képviselőjelöltje. Dukai Miklós révén kiváló együttműködés jött létre a kapuvári egyház és a 2006-ban felállt önkormányzat között. Továbbá az ő érdemeit mutatja a MEDOSZ-pályán létrejött lovasparadicsom.
A 8-as körzetben a város másik alpolgármestere, Kóczán Zoltán fog indulni. Hámori György szerint az elért eredmények igazolják azt, hogy a tisztséget ketten is betöltötték. A városvezető úgy véli, hogy a településnek bőven megérte a polgármestert helyettesítő személyek bérének kifizetése, mert jóval többet dolgoztak, mint amennyi honoráriumot kaptak a négy évben.
A nyilatkozó jó szívvel ajánlotta a kapuvári nézők és egyben a választópolgárok figyelmébe a bemutatott jelölteket, de essen szó arról is, hogy az újrázó Hámori György a Fidesz-KDNP-Fidelitas szövetség polgármesterjelöltje. Mivel ő beszélt a többeikről, magáról külön szót nem ejtett, de nincs is rá szükség, hiszen nyitott könyv mindenki előtt eddig végzett tevékenysége, s az általa vezetett képviselő-testület olyan  példaértékű munkát végzett, mely sokak számára követendő lehet a jövőben. (A Rábaközi Magazin szeptember 29-i számából. Honlapunkon megjelent: ugyanaznap)Beküldés dátuma: 2010. 09. 29.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play