Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

A Genius versenyzői nem aggódnak a helyezésükért

Országos bajnokságra készül a Magyar Látványtánc Sportszövetség, és ezt négy területi verseny előzi meg hazánk különböző helyszínein: Budapesten, Debrecenben, Kaposváron és a Rábaközben. A kapuvári kvalifikációs versenyről az országos válogatóra kerültek be a legjobbak, de még onnét is tovább lehet lépni a Léván megrendezésre kerülő nyári Európa-bajnokságra. Hogy miért Kapuváron volt a területi megmérettetések egyike? A településen él Boros Ágnes Tünde, aki a Magyar Látványtánc Sportszövetség elnöke. A Los Angelest és Las Vegast megjárt Diamant Genius Tánciskola igazgatójaként sok környékbeli tanítvánnyal rendelkezik, akikre nagy munka hárult a nyílt versenyre való felkészüléskor. A táncosok a balettől kezdve mazsoretten át a hip-hop-ig, bármilyen műfajban benevezhettek, ezenkívül a szóló, a duett, és a kiscsoportos formáció is fellépett a színpadon. Az “A”és “B”kategóriával a szervezőknek az volt a célja, hogy a profik között az abszolút kezdők is bemutatkozhassanak. Számukra a bajnokság inkább egyfajta tanulási forma, hiszen a nagyokról leshetik el a mozdulatokat. A kapuvári rendezvény sokszínűségét mutatja, hogy 520 koreográfiával vettek részt a győri, a kőszegi, a csornai, a soproni, a fertőszentmiklósi, a zalaegerszegi, valamint a helyi versenyzők. Az igazgatónő elmondta, hogy a helyezésükért sosem aggódnak, hiszen mindig az élmezőnyben végeznek.
Boros Ágnes Tünde szerint mindegy, hogy ki hol él, mert ha van benne akarat és némi tehetség, akkor eljuthat műfajában bármeddig.
Beküldés dátuma: 2012. 04. 18.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play