Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A harcművész a világkupa második helyezettje

A versenyidőszak közepén is túl vannak a Kisalföldi Shaolin Kun-Fu Egyesület csornai tanulói. A szeptember végi országos bajnokság Érden megrendezett második fordulóján két csornai versenyző indult. A junior kategóriás Kohut Viktória formagyakorlatban mérette meg magát, de ötödik helyezése nem lett elég a továbbjutáshoz. Neki jövőre javítania kell a teljesítményén, s a tervek szerint formagyakorlatból és  küzdelemből is többen fognak benevezni a versenyekre.  Horváth Bianka küzdelemben vett részt az 56 kg-osok kategóriájában, s eredményei alapján bejutott a novemberi döntőbe.
Némi csalódást hozott a csornaiaknak az őszi időszak fő versenyének számító, szintén Érden megtartott rangadó. A több ország részvételével megrendezett világkupára az előre jelzettnél jóval kevesebben jöttek el, így a - 56 kg-osok kategóriájábn Biankának egyszerűen nem akadt ellenfele. A csornai versenyző kénytelen volt beállni a - 60 kg-osok közé. Cser István edző szerint Bianka minden tőle telhetőt megtett, de bejött a papírforma: a döntőben egy visszavonulóban lévő, több éves rutinnal rendelkező ellenfele győzedelmeskedett. Horváth Bianka nincs elkeseredve, mert rengeteg tapasztalatot szerzett. Például másodszor vehetett részt nemzetközi versenyen, amelynek nemcsak a lebonyolítását látta, hanem a többi formagyakorlatot is megfigyelhette. Nagyon erős a külföldi mezőny, de a csornai versenyző úgy ítéli meg, hogy önmagához képest sokat fejlődött.
Beküldés dátuma: 2013. 11. 15.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play