Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A játék öröme és a szórakozás hajtja a focistákat

Nagykorúságába lépett a csornai teremlabdarúgó-bajnokság idei győztes csapata. Az eltelt tizennyolc év alatt sok küzdelmes mérkőzésen túljutó Feki Webstudio - DTX United SE gerincét alkotó játékosok végig kitartottak, és ugyanígy a szurkolók.

– A DTX 1999 óta vesz részt a csornai városi teremlabdarúgó-bajnokságon. Ez a tizennyolc év lehetőséget adott nekünk arra, hogy összecsiszolódjunk. Az elmúlt időszakban néhányan távoztak a csapatból, ami arra ösztönzött bennünket, hogy fiatalítanunk kell – mondta Rédecsi Tamás. – A régebbi játékosok rutinja, tapasztalata, valamint a megújult erő, a friss lendület meghozta az eredményt – tette hozzá.
A legutóbbi bajnokság az elmaradt rájátszás miatt rövidebb volt, ami nem von le semmit a megszokott színvonalból. A DTX a tizenegy mérkőzésből tíz alkalommal győztesen került ki, egyszer pedig döntetlennel zárta a meccset. Utóbbit a Speed FC ellen játszották, de emlékezetes a tavalyi bajnok, ALT+F4 ellen vívott győzelem is. Az idei sikert a Böröcz Trans elleni utolsó fordulós mérkőzés hozta meg.
A csapat kor szerinti összetétele vegyes, vagyis többgenerációs, sőt két focista fia is bekapcsolódott már a játékba. Ha foglalkozás szerint nézzük, szintén változatos: a területi képviselőtől kezdve a vetető beosztásún át a diákig mindenki megtalálható a DTX-ben. A labdarúgók biztos a háttér tudatában állhatnak fel térfelükre, hiszen minden alkalommal a pálya szélén szurkolnak a feleségek és a barátnők. A lelkes közönség buzdítása nagyban hozzájárult a baráti társasággá kovácsolódott focisták sikeréhez.

Beküldés dátuma: 2017. 03. 10.

További hírek

Hirdetés