Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A Jobbik kapuvári képviselője elismeri, hogy a városban összefogottan működik az önkormányzat

Magyar Zoltán országgyűlési képviselő, valamint Csákány Annamária önkormányzati képviselő az utcai kampány előtt televízióstúdiónkban nyilatkozott:
Milyen helyzetben van a Jobbik a szűkebb Rábaközben?
Magyar Zoltán elégedett a párt szereplésével, mely szerinte pozitív képet mutat. – Minden optimizmusunk megvan, és továbbra is követjük ezt az utat.   A Rábaközben is erősödésről tudok beszámolni – fogalmazott a képviselő, aki úgy véli, hogy a családi napok alkalmával rendezett programjaik látogatottsága jó, és a fiatalok részéről is érzi a növekvő érdeklődést.
Mekkora taglétszámmal rendelkezik a Jobbik a Rábaközben?
Magyar Zoltán a kérdésre konkrét számot nem közölt, de szerinte két részre kell osztani a jobbikosokat, hiszen a párttagok mellett többen segítik munkájukat. Ma már nincs olyan települése a Rábaköznek, ahol ne lennének  szimpatizánsaik.
Milyen javaslatai vannak Kapuvár működésével kapcsolatban? Hogyan szeretné még jobbá tenni az önkormányzati tevékenységet?
Csákány Annamária: Nagyobb hangsúlyt helyezne Kapuváron turisztikai célú élményfürdő létrehozására, ezenkívül szorgalmazná a segélyezési rendszer átalakítását, hogy nyomon követhetőbb legyen a pénzek kiosztása. A listás képviselő a kapuvári önkormányzatot túlságosan zárt közösségnek tartja, mely ugyan együttműködő, de egyes képviselőknél hiányolja a kellő aktivitást. Utóbbi szerinte mindenkitől elvárható lenne.
Beküldés dátuma: 2011. 10. 19.

Kapcsolódó hírek

További hírek