Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A jól megérdemelt pihenés éveiben

Aki jobb egészségnek örvend, könnyedén vette a művelődési házba vezető néhány lépcsőfokot, a nehezebben mozgó időseket pedig rokonaik szállították az épület elé. Boldogan köszöntötték egymást a régen látott ismerősök, és rögvest megtárgyalták az utolsó találkozásuk óta történt a legfontosabb eseményeket. Bent az előtérben már nagy volt a zsúfoltság és a hangzavar, mert kisebb-nagyobb csoportok értekeztek egyidőben, majd a tömeg lassan megtöltötte a színházi nézőteret. A polgármesteri köszöntő után Tóth Éva, Benkóczi Zoltán és Leblanc Győző “Szellők szárnyán”című előadásával szórakoztatta a megjelenteket.
Bozsoki Imre és párja nagyon elégedett volt a műsorral, annak minden eleme elvarázsolta őket, ezért jövőre is szeretnének eljönni a polgármesteri hivatal által szervezett rendezvényre. Karakai Ferenc eddig minden alkalommal eljött az idősek köszöntésére. A művészekkel kapcsolatban mejegyezte: ők hárman többet értek, mint sok helyen a harminc. – Kellemes volt, jól éreztem magam a nejemmel együtt – mondta a csornai nyugíjas, akit leginkább a Hegedűs a háztetőn című musical részlete ragadta meg. A Ha én gazdag lennék strófáról pedig az jutott eszébe, hogy idős korára lemondott a jómód ígéretéről, mert belátta, hogy a nagy vagyon nem feltétlenül jár együtt a bölcsességgel. Feri bácsi 2012-ben, 86 évesen is szeretne közösen ünnepelni a többiekkel.
Beküldés dátuma: 2011. 10. 19.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play