Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A kapuvári kertbarátok készülnek a jó időre

A kertésztechnikus örömmel jegyezte meg, hogy érdeklődés mutatkozik az egyesület munkája után, mert néhány fővel nőtt a taglétszám. 2010-re nem terveznek nagyobb változásokat, és a megszokottak szerint, minden hónap első csütörtökén várják a foglalkozások résztvevőit. Az elnökség úgy gondolja, hogy az évi tizenkét találkozó bőven elég arra, hogy a zöldség-, a gyümölcs- és a dísznövénytermesztők, vagy a hobbi kertészek választ kapjanak felmerült kérdéseikre. Pintér László a dísznövények tartásában szerzett leginkább tapasztalatokat, de ettől függetlenül a kertészkedés minden területén jól feltalálja magát. Szükség is van erre, hiszen unokákkal együtt kibővült tíztagú családja szívesen fogyasztja a maguk által termesztett otthoni finomságokat. 
Jó gazda mindenhez ért alapon Pintér úr még a pénzügyi törvényekbe is beleásta magát némileg, mert azt fejtegette, hogy a tavaly meghívott előadóik többsége nem számlaképes, ennek hiányában pedig nem tudják honorálni segítségüket; pedig ők nagy örömmel fogadnák a Kapuvárra érkező szaktekintélyeket, amire valószínű lenne is igény.
Beküldés dátuma: 2010. 02. 11.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play