Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A kapuváriak szeretik városukat, amit ország-világ előtt megmutattak

Hámori György az ország különböző pontjáról kapja a szívből jövő gratulációkat, miután a Kapuvárhoz valamilyen módon kötődő vagy az innen elszármazott nézők láthatták a települést a közmédiában.

Kapuvár tavaly is benevezett az „Itthon vagy - Magyarország, szeretlek” programsorozatra, mely idén olyan jól sikerült, hogy a közmédia élő kapcsolásban számolt be a rábaközi településen történtekről. A borongós idő sem zavarta a délelőtti közvetítést, ebéd utánra pedig az időjárás is jobb formáját mutatta. Az MTV az ország öt különböző helyszínéről adott képes tudósítást a nevezetes napon. A kapuváriak olyannyira kitettek magukért, hogy a Duna Tévében és a közmédia esti híradójában is láthattuk őket. 

– A közösségi összefogásban nagyon nagy erő van, és mindenki tudásának legjavát adta, ezért színvonalasak voltak a programok. Köszönöm a szervezőknek és résztvevőknek a közreműködést – fogalmazott Hámori György, aki természetesnek tartja, hogy a város 2015-ben ismét benevez a programsorozatra.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 06.

Kapcsolódó hírek

  • Kapuvár szeretlek! - 2023

    Még az átmenetileg ősziesre fordult időjárás sem tudta elrontani a kapuváriak örömét: megrendezték a „Kapuvár szeretlek!” elnevezésű, évről évre visszatérő programsorozatot.

További hírek

Hirdetés