Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A kapuváriak várják a városi ünnepséget

Az emberek szívesen ráhangolódnak az adventi négy hétre – mondta Gacs Elemérné, aki a kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő „Adventi fénygyújtás” előkészületeiről beszélt televíziónknak.

Odafigyeléssel, okos szervezőmunkával elérhető, hogy ne csak lótás-futásból álljon ez a néhány hét. A szervezők év végéhez közeledve azzal a céllal szervezik meg a zenés programot, hogy emberi érzések ébredjenek mindenki szívében. A hívők Jézus születését várják, és a legtöbb helyen ilyenkor együtt ünnepel a család.
Az idei fénygyújtásra is szeretettel várják az érdeklődőket Kapuváron, a Fő térre. A program december 2-án este hét órakor kezdődik a város karácsonyfájánál. Mielőtt megszólal a zene, a Szent Anna-templomban meggyújtják az adventi koszorú első gyertyáját, majd városközpontban egyszerre kapcsolják be a fénydíszeket. A műsorban a Junior Mozgásstúdió táncosai lépnek fel, valamint megszólal a Berg Gusztáv Szakközépiskola erre az alkalomra alakult énekkara. Gacs Elemérné lánya, Soósné Gacs Zsuzsanna segít a szervezésben, aki arra törekszik, hogy minden évben új táncokkal és dalokkal örvendeztessék meg a közönséget. A tengernyi munkába besegítenek az iskolás gyerekek szülei is, hisz elkél a sok szorgos kéz az ünnepség lebonyolításában. Házi süteménnyel és forralt borral kínálják az ezer főnél is nagyobb vendégsereget.

Beküldés dátuma: 2017. 11. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés