Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

A kormánypárti városvezetés látványosabb eredményt érhet el

A jelölt többféle verziót hallott a helyhatósági voksolásról, s éppen ezért nem hiszi, hogy az urnánál megjelenők személyekről fognak dönteni. - A városban még olyan elképesztő dolgot is hallottam, hogy az egyik jelöltre azért kell szavazni, hogy magasabb legyen a nyugdíja. Nagy baj lenne, ha erről szólna a választás! A választás nem erről szól - hangsúlyozta a polgármesterjelölt. - A választásnak az a tétje, hogy az itt élőknek olyan városvezetőt, és olyan képviselő-testületi többséget sikerüljön  megválasztaniuk, amely a legtöbbet tud tenni a következő négy évben a  fejlődésért. Gyopáros Alpár szerint  Csorna fejlődött a legkevésbé a rendszerváltás óta a megyei települések közül. A kérdés az, hogy sikerül-e a településnek kivívnia azt a pozícióját, mely megilletné az adottságai alapján. Előnyt jelenthetne a földrajzi elhelyezkedés, a nemzetközileg is elismert minőségű gyógyvíz, s a rábaközi kisvárosban ráadásul becsületes és dolgozni szerető emberek élnek.  Csornának fel kellene zárkóznia az elkövetkezendő években, majd meg is kellene előznie az őt leköröző településeket, hogy végre elfoglalhassa méltó helyét megyénk városai között.
Gyopáros Alpár a róla terjengő pletykákkal kapcsolatban elmondta, hogy tizennégy éve vallja magát csornainak, s szerinte nemcsak őt sértik azokkal a vádakkal, melyek szerint nem idevalósi az, aki máshol született, hanem rajta kívül még sok-sok embert. A város által elismert és kitüntetett személyek között is többen vannak, akik nem itt látták meg a napvilágot, de szívvel-lélekkel dolgoztak Csornáért. A jelölt megjegyezte: ő, mint politikus, el kell hogy viselje a negatív kritikát, de a bántások nemcsak neki, hanem a többi hasonló cipőben járó embernek is szólnak. A megszólaló leszögezte: az a vezető tud a legtöbbet tenni a városért, aki egy nyelvet beszél a parlamenti többséggel. Most itt van a lehetőség, amit egyébként oly régóta hiányolnak a csornaiak, hogy az egymásra mutogató politikai oldalak helyett találkozzon a városvezetés és a kormány akarata. - Dr. Turi György szembehelyezkedik a kormányzat képviselőinek elképzeléseivel, így számomra kétséges, milyen eredményeket várhatnának tőle a csornai emberek. Stratégiában gondolkodunk, s mi ezeket a terveinket már megosztottuk a kormány szereplőivel. Maximális támogatásukról biztosítottak bennünket mind Orbán Viktor, mind pedig a Kormány ágazati képviselői - mondta a polgármesterjelölt.
(A Rábaközi Magazin szeptember 29-i számából. Honlapunkon megjelent: ugyanaznap)
Beküldés dátuma: 2010. 09. 29.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play