Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A KSE versenyzői gyűjtik a dobogós eredményeket

A Kapuvári Sportegyesület  szakosztályai  az őszi szezonra meghirdetett valamennyi bajnokságra beneveztek. Az indulók között nincs jelentős változás, mert a korábban megszokott kategóriák  versenyzői készültek fel a megmérettetésekre: a karatésok, a kézilabdások, a táncosok, a hajómodellezők és a labdarúgók. A karatésok hozták régi formájukat, ami szerint több olyan jelentős versenyen is részt vettek, ahonnét dobogós helyezésekkel tértek vissza. A női kézilabdások a felkészülést követően több bajnoki mérkőzésen vannak túl, a hajómodellezők pedig a júliusi országos versennyel hívták fel  a széles nagyközönség figyelmét sportáguk jelentőségére. A serdülő korosztályos focisták nagyon jól szerepelnek az egyéni megyei 12 csapat részvételével megrendezett bajnokságon, az ifjúságiak pedig a megyei első osztály 19-es csoportjában az ötödik hely körül tartózkodnak. A labdarúgó szakosztály felnőtt  játékosai az ezüstéremért küzdöttek, ezért tőlük is hasonlóan jó folytatásban reménykedik a vezetőség. Varga András azonban leszögezte: a KSE nem fogalmazza meg konkrét elvárásait, hisz a cél nyilván náluk is a minél jobb eredmények elérése, de a reálisan megvalósítható helyezéseket a szakosztályoknál dolgozó szakemberekre bízzák, s mindezekhez az operatív és anyagi feltételeket az önkormányzat biztosítja.

Az elmúlt fél évszázad alatt sem volt olyan mérvű felújítás, mint amilyen megkezdődik a Kapuvári Sportegyesületnél.
Kapuvár korábban is próbálkozott azon a belügyminisztériumi pályázaton, amelyen forráshiányra hivatkozva nem juthattak előbbre. Idén siker koronázta a kezdeményezésüket, és támogatásra alkalmasnak találták a pályaművet. A sportlétesítmények felújítására elnyert 18 millió forint támogatást 4,5 millió forint önrésszel egészíti ki az önkormányzat. A pénzből megoldják a kiszolgáló épület tetőszigetelését és a nyílászárócserét, amelyektől jelentős rezsiköltség- csökkenést várnak. Az edzőpálya és a pályát körbevevő kerítés ugyancsak fel lesz újítva.
Beküldés dátuma: 2012. 11. 21.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play