Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A megszokott kerékvágásban folytatódik a falu élete

Molnár Sándornak sok izgulnivalója nem maradt a választások éjszakájára, hiszen nem akadt kihívója. Inkább azért szurkolt, hogy minél többen leadják voksaikat a jelöltekre.

Várárosfaluban a nyilvántartásba vett 139 választópolgár közül 71-en fejezték ki akaratukat a képviselők és a polgármester személyére vonatkozóan. A testület összetétele alig változott a korábbihoz képest, ezért összeszokott csapatról beszélhetünk – jegyezte meg Molnár Sándor, aki az eddig bevált módszerek szerint fogja működtetni a helyhatóságot.
– Meglepetések mindenkit érhetnek, ezért közbe-közbe vannak olyan dolgok, amelyeket akaratunk ellenére is át kell formálni. Természetesen azon leszünk, hogy minél több pénzt tudjunk a fejlesztésekre fordítani. Nagyon sok programmal rendelkezünk, de azért vagyunk, hogy cselekedjünk – tette hozzá.
A településen élők evangélikus templom építését tervezik. A beruházást pályázati forrásból, valamint a gyülekezet által megtakarított összegből szeretnék kivitelezni, ezenkívül számíthatnak az emberek társadalmi munkájára. Vásárosfaluiak erdélyi barátai már most felajánlották a segítségüket, akik részt vennének a falazásban vagy a tetőfedésben. – Remélhetőleg meg tudjuk hálálni ezt a nemes gesztust – mondta a polgármester. Jelezte, hogy a körjegyzőségben maradtak a régi településvezetők, kivéve Beledben. A központi szerepet betöltő város új polgármesterével még nem tudják, hogy milyen munkakapcsolatot tudnak kiépíteni, de egy biztos, problémák mindig lesznek, amelyeket meg kell oldani.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play