Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A megszokott kerékvágásban folytatódik a falu élete

Molnár Sándornak sok izgulnivalója nem maradt a választások éjszakájára, hiszen nem akadt kihívója. Inkább azért szurkolt, hogy minél többen leadják voksaikat a jelöltekre.

Várárosfaluban a nyilvántartásba vett 139 választópolgár közül 71-en fejezték ki akaratukat a képviselők és a polgármester személyére vonatkozóan. A testület összetétele alig változott a korábbihoz képest, ezért összeszokott csapatról beszélhetünk – jegyezte meg Molnár Sándor, aki az eddig bevált módszerek szerint fogja működtetni a helyhatóságot.
– Meglepetések mindenkit érhetnek, ezért közbe-közbe vannak olyan dolgok, amelyeket akaratunk ellenére is át kell formálni. Természetesen azon leszünk, hogy minél több pénzt tudjunk a fejlesztésekre fordítani. Nagyon sok programmal rendelkezünk, de azért vagyunk, hogy cselekedjünk – tette hozzá.
A településen élők evangélikus templom építését tervezik. A beruházást pályázati forrásból, valamint a gyülekezet által megtakarított összegből szeretnék kivitelezni, ezenkívül számíthatnak az emberek társadalmi munkájára. Vásárosfaluiak erdélyi barátai már most felajánlották a segítségüket, akik részt vennének a falazásban vagy a tetőfedésben. – Remélhetőleg meg tudjuk hálálni ezt a nemes gesztust – mondta a polgármester. Jelezte, hogy a körjegyzőségben maradtak a régi településvezetők, kivéve Beledben. A központi szerepet betöltő város új polgármesterével még nem tudják, hogy milyen munkakapcsolatot tudnak kiépíteni, de egy biztos, problémák mindig lesznek, amelyeket meg kell oldani.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés