Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

A Mini autó összetett „személyiséget” takar

Elegáns, sportos, aszfalton erős, gyerekszemmel egyenesen cukinak mondható a mini autó. Sokan kedvelik a számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkező gépjárművet, melynek beledi, illetve környékbeli rajongói nemrég megalakították saját csoportjukat.

A két beledi és egy kapuvári taggal létrehozott Kisalföldi Mini Autósok közössége a kis autóval közlekedők összefogására jött létre. A csapat célja a kölcsönös segítségnyújtás, a közös programok, például túrák szervezése. Nem véletlenül szerepel a „Mini” jelzés a gépjárművek nevében. A tulajdonosok úgy tapasztalták, hogy kicsit macerásabb az autóalkatrészek beszerzése, ezért e téren is rászorulhatnak a többiek támogatására.
Az általános iskolában tanító Csillag Katalin elmondta, hogy hétköznapi használatra szánt típus mellett megjelentek már a Mini terepjárók, valamint a gyermekekkel utazóknak szánt változat. A gépjárművet méreteinél fogva inkább a fiatalok, illetve a nagyobb tárolóhelyet nélkülözni tudó, családalapítás előtt álló párok kedvelik.
Németh Vivien, a beledi óvoda pedagógiai asszisztense és családsegítő munkatársa szintén a Mini autót preferálja. Csillag Katalin megkeresésére vállalta a csapattagságot, ezért a programok szervezésében és lebonyolításában áll a többiek rendelkezésére. Vivien szerint egyfajta életérzés a Mini kocsi vezetése, ezért ő nagyon megkedvelte.
A brit televíziós sorozat hőse, Mr. Bean, vagyis az élénk, sokszor gyerekes fantáziával megáldott Bab úr is gyakran a kisautóval jut el csínytevéseinek helyszínére. Rábaközi követői hasonló cselekedetekre nem készülnek, de a tagtoborzás előtt álló csoport mielőbb szeretné bővíteni létszámát, ezért május 16-án megtartják a Mini autósok találkozóját.
A beledi Csillag Katalin tagadhatatlanul beleszeretett a Mini autókba, és hogy érdeklődését kielégítse, számtalan helyről szerezte be az ide vonatkozó információkat. A járművet – mindamellett, hogy nagyon praktikus – vezetője abszolút biztonságosnak érzi.
Az egyelőre zárt közösségként működő facebookos csoportjukhoz a Mini autók tulajdonosainak jelentkezését várják. A beledi csapat egyetlen férfi tagja a Mini Coopert hajtja, de remélhetőleg hamarosan bővülni fog a kör az erősebbik nemmel.

Beküldés dátuma: 2016. 05. 10.

Kapcsolódó hírek

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play