Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A nagybetűs élet küszöbéhez érve

Dr. Turi György polgármester szerint nagy feladat vár a végzős diákokra, mert ők a jövő azon felnőtt nemzedéke,  amelynek vissza kell adnia a tisztességes munka rangját. A városvezető azt kívánta, hogy váljanak elveik mentén kitartó emberekké, akik a tudásuk és erejük által élhetőbb világot teremtenek.

CSORNA VÁROS ÉRDEMES DIÁKJA CÍM: Babos Vivien, a Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola 12 /C osztályos tanulója nem harsány jelenlétével, hanem csendes, de kitartó munkájával tűnik ki társai közül. A négy év során mindig 4,0 egész feletti tanulmányi átlag és a következetes tanulás idén hozta meg számára a legnagyobb sikert: a SZÉTV Oktatási Alapismeretek országos döntőjén megszerezte a második helyezést. Az iskolai és városi rendezvények állandó szereplője népdaléneklésben is kiválóan teljesített. Az osztályközösség alakításából szintén kivette a részét, s kollégistaként is részt vett a diákéletben.

CSORNA VÁROS ÉRDEMES DIÁKJA CÍM: Zsédely Klaudia, a Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola 12/B osztályos közgazdaságis tanulója. Tanulmányi eredménye a négy év során négyes átlag feletti volt. Igazi közösségi ember, aki bármilyen osztály vagy iskolai feladatban szívesen részt vett. Sokoldalúságát bizonyítva többféle iskolai versenyen is elindult, ezenkívül tevékeny résztvevője volt az iskolák közötti Comenius-programnak. Az iskola tanirodájának egyik legaktívabb „dolgozója”, aki csapatban indult az országos szakmai tanulmányi versenyen. A sport területén nyújtott teljesítménye külön említésre méltó.

CSORNA VÁROS ÉRDEMES DIÁKJA CÍM: Eőri István, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola 12/A osztályos tanulója. Példamutató magatartásával és szorgalmával négy éven keresztül kitűnt társai közül. Tehetségét több versenyen is megmutatta. A közösséget érintő munkában minden alkalommal számíthatott rá osztályfőnöke, a rábízott feladatokat lelkiismeretesen elvégezte. Példamutató szorgalmával osztálytársai közül jó pár diákot tanulásra és céltudatosságra ösztönzött. Aktív résztvevője volt az iskolai gyakorlatoknak, ahol kellő szakértelemmel oldotta meg az éppen aktuális feladatokat.

CSORNA VÁROS ÉRDEMES DIÁKJA CÍM: Földeák Balázs, a Kossuth Lajos Szakiskola 12/A osztályos tanulója mindig megbízható, jószándékú tagja volt a közösségnek. Magatartása kiegyensúlyozott, a közösségi munkából szívesen kivette a részét. Tanulmányi eredményével kitűnt társai közül, és az előtte álló tantárgyi követelményeknek kiváló eredménnyel megfelelt. Gyakorlati képzőhelyén oktatói mindig dicsérték, mert a rábízott feladatokat pontosan, a képességeihez mérten elvégezte. Az évenként megrendezett Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi versenyen számítástechnika tantárgyból jó eredményt ért el.

CSORNA VÁROS ÉRDEMES DIÁKJA CÍM: Gaál Tibor, a Kossuth Lajos Szakiskola 12/B osztályos tanulója 2011 szeptemberében kezdett ismerkedni a gépi forgácsoló szakmával. Példás magatartása, szorgalma, a szakma elsajátítása során mutatott precíz, alapos munkavégzése is hozzájárult jeles bizonyítványához. Tanulmányai mellett a közösségi munkából is kivette a részét. Eredményesen szerepelt a megyei SZKT versenyeken, társaival szemben segítőkész, nevelőivel szemben udvarias. Gyakorlati munkahelyén szeretik, megbecsülik munkáját.

CSORNA VÁROS ÉRDEMES DIÁKJA CÍM: Kovács Attila, az Arany János Egységes Gyógypedagógiai Intézmény, Speciális Szakiskolájában tanult parkgondozó szakon. Szorgalmával és szakmaszeretetével kiemelkedik társai közül, ami megjelenik az iskolai és a gyakorlati területen is. Pedagógusaival és gyakorlatvezetőjével szemben tisztelettudóan viselkedik, mindig lehet rá számítani. Munkájáról csak pozitív visszajelzések érkeztek. A Szakma Kiváló Tanulója versenyen továbbjutott az országos döntőbe, ahol első helyezésrt ért el. Ezt megelőzően nagyon jó eredménnyel végezte el az iskola sütőipari munkás részszakképesítését is.

Beküldés dátuma: 2013. 05. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés