Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A nyertesek még ebben az évben hintázhatnak

Az ételízesítőiről ismertté vált Delikát idén is folytatja főzőakcióját, vagyis arra biztatják a háziasszonyokat, hogy gyűjtsék szorgosan a termékek vonalkódjait, mert ezzel játszótérhez juttathatják a pályázó önkormányzatokat. Az összesen egy kilogrammnyi zacskós áru azonosítója  sokat érhet a családoknak, mert a szerencsés település szép játszótérrel gazdagodhat. Rábakecöl vezetőjének érvelései is motiválóak: a mai gazdasági helyzetben négy-öt millió forint értékű EU-szabványos játszóteret nem lennének képesek finanszírozni.

A játékot meghirdető cég országosan hat régiót juttat a nyereményhez, továbbá az a közösség is reménykedhet, amelyik a lakosságszámhoz viszonyítva a legtöbb vonalkódot küldi be.
Tuba Erik polgármester elmondta: őket az is motiválja, hogy Enesének nemrég sikerült “kifőznie”a játszóteret, tehát nem reménytelen a vállalkozás. Ezért arra kéri a lakosságot, hogy június 10-ig adják le a községházán a vonalkódokat, mert így is csak öt napjuk marad arra, hogy beküldjék a pályázatot hirdető Delikátnak. – Az elmúlt évek tapasztalatai alapján aktívan gyűjt a lakosság, ráadásul a boltosok is népszerűsítik a kódot tartalmazó árukat – jegyezte meg a polgármester. Bizakodásra adhat okot, hogy bár a csúcsot nem érték el, de tavaly az országos átlag felett teljesített a település. Akkor nem állt melléjük  Fortuna, de talán majd idén!
Beküldés dátuma: -0001. 11. 30.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés