Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A nyugdíjasok első kérésre jönnek, hogy segítsenek

Egyesület alakítása, vezetőség megválasztása felelősségteljes döntés, mert aki a vállára veszi a közösség gondjait, az a feladatok végzésében is maradéktalanul helyet kell, hogy álljon – hangzott a farádi nyugdíjasklub jubileumi rendezvényén.

– Öt évvel ezelőtt Tálos Ferenc azzal az kereste meg a Farádon élő nyugdíjasokat, hogy egy közösség létrehozásán munkálkodik, egyúttal arról kérdezett bennünket, hogy csatlakoznánk-e ehhez a körhöz  – idézte fel a kezdeteket Horváth Győző, aki a huszonöt-harminc fővel megalakult klub első lépéseiről beszélt. A helytörténész szerint a Hársfavirág elnevezés a lehető legtalálóbb, mert a falu két templomát összekötő út mentén gyönyörű hársfasor díszlik. A nyugdíjas egyesület élete nem merül ki a havonta tartott összejövetelekben, mert a kultúrház falain kívülre is szerveznek programokat bőséggel.
Gyopáros Alpár a farádi nyugdíjasklub tagjaival rég barátságot kötött, ezért szívesen vette a jubileumi rendezvényre szóló meghívásukat. Az országgyűlési képviselő minden adandó alkalommal elmondja: köszönettel tartozunk a bölcsebb emberek erőfeszítéseiért, azért, hogy felneveltek bennünket.
Minden polgármester büszke, ha a rábízott településen olyan egyesületek, szervezetek működnek, amelyek a helyiek életében meghatározó szerepet töltenek be.
– A nyugdíjasokat nagyon-nagyon tisztelem, s főleg azért, mert mindenkor lehet rájuk számítani. Bármire kérem őket, mindig ott vannak, ezért a legmagasabb tisztelet jár nekik – mondta Szalai Zoltán a farádi Hársfavirág Nyugdíjas Klub ötéves jubileumi rendezvényén

Beküldés dátuma: 2014. 06. 17.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés