Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A pedagógusokat köszöntötték Csornán

– Pedagógusnapon köszöntjük mindazokat, akik tudásukat, élettapasztalataikat a felnövekvő generációnak adják át. Az idei év azonban különleges, mert egy év kihagyás után ebben az esztendőben is csak szűk körben, a védelmi intézkedéseket betartva találkozhatunk – fogalmazott dr. Bónáné dr. Németh Katalin a csornai városházán tartott pedagógus napi köszöntőjében.

A világjárvány okozta helyzet következtében átalakult az oktatás rendszere, a tudás átadás módszertana, a feladatok, az ünnepek, vagyis átalakult az életünk – mondta dr. Bónáné dr. Németh Katalin, Csorna polgármestere.
Az elmúlt közel másfél esztendő bebizonyította, hogy a megváltozott világ egy pillanat alatt képes átformálni az oktatási intézmények működését is. A pedagógusoknak igazodniuk kellett az új helyzethez. A digitális távoktatás kezdeti nehézségeit leküzdve egyre nagyobb lendületet kapott az új oktatási forma, melyben egymást kölcsönösen segítve működött együtt az óvónő, a tanító és a tanár, valamint a gyermekek és szüleik – emlékeztetett a polgármester a koronavírus-járvány miatt elrendelt digitális oktatásra.
– A pedagógus társadalom a közvélemény figyelmének középpontjában sikeresen vette az akadályokat. Bízom benne, hogy a nyári szünetben mindannyiuknak lesz alkalma kipihenni az elmúlt tanév nehézségeit és feltöltődve, újult erővel térnek vissza a következő tanévben, vélhetően a hagyományos forma szerint. A nyugdíjba vonuló pedagógusoknak nagyon jó egészséget, és boldog nyugdíjas éveket szeretnék kívánni.

Csorna Város Önkormányzata sok éves nevelő-oktató munkájáért, lelkiismeretes pedagógiai tevékenységéért nyugdíjba vonulása alkalmából köszönetét és elismerését fejezte ki Szabóné Berta Ildikónak, Kapáné Lugosi Évának, Gönczné Nemes Ritának, Abdainé Juhász Tündének, Hanzmann Károlynénak, Nyári Tibornénak, Nagyné Újhegyi Kornéliának, Tóbiásné Csapó Erikának, Nagyné Nagy Gabriellának, Gecsei Editnek, Bognár Csabának, valamint gyémánt diplomája megszerzéséért Babos Gézának.
Az ünnepségen részt vett dr. Bónáné dr. Németh Katalin, Csorna polgármestere; Szalainé dr. Németh Annamária, Csorna város jegyzője; Marek János, a Soproni Tankerület tankerületi igazgatója és Rösszer Renáta gazdasági vezető.   (Fotó: Szabados Tibi)

Beküldés dátuma: 2021. 06. 16.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés