Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

A rábapatonai asztrológus látja a lélek energiáját

A mezőgazdasági gépszerelő hidraulika beszabályozást is tanult, később pedig a dízeladagolói ismeretekbe ásta be magát, s egy időben lakatos betanított munkásként foglalkoztatták. A vízügyeseknél töltötte a leghosszabb időt, ami után az erdőgazdasághoz vetődött. A győri elkerülő szakasz építésekor brigádvezetője lett annak a harmincfős csoportnak, mely a Rába-hídnál tevékenykedett. Jómagát csak laikusnak érezte a sok embert igénylő,  összetett tudást kívánó építkezésen, de nagyon tetszett neki az alkotó jellegű munka, melynek eredményeként monumentális létesítmények születtek a semmiből. Ismerősünk betegségét megelőzően több zenekarban a dobos és a gitáros mellett orgonált.
- Tizenkét-tizenhárom éves koromban olyan könyveket forgattam, és olyan írások után kutattam, amelyek a mitológiával és a misztikával kapcsolatosak. Innen már csak egy lépés az asztrológia, amely a spirituális világ része - tette hozzá Balázs Sándor József, majd megjegyezte: minden ember a karmája szerint él, vagyis a tett és a cselekedet határoz meg bennünket. Az asztrológia által rejtett képességeink és vágyaink kerülnek a felszínre. A csillagjósláshoz késztetés kell, s ezt nem lehet úgy megtanulni, mint az 1 x 1-et - folytatta a beszélgetést a Rápatonán élő különös ember, aki misztikus lény által nyert beavatást e foglalkozás űzéséhez. - Amikor felnézünk a csillagos égre,  csodálatos világot látunk, amelyben rengeteg rejtély van. Mindig is éreztem, hogy a titkok világa nagyon vonz, csak azt gondoltam, a zenéléssel és az okkultizmussal ki tudom elégíteni ezt a vágyamat - mesélte az ezotériához vonzódó riportalany.
Balázs Sándor József a sors jelzésének fogta fel, amikor 15 éve épp születése napján bénult le a bal oldala, s emiatt rehabilitációra küldték a harkányi fürdőbe. Itt találkozott azzal a két pécsi asztrológussal, akik felkeltették a téma iránti  érdeklődését, majd pénzt és időt nem kímélve egyre több hasonló jellegű előadást hallgatott Budapesten. 2007-ben a Nostradamus stúdióban Barabás Erikánál kitűnő eredménnyel vizsgázott objektív asztrológiából. Főleg a nők fordulnak hozzá sorselemzésért, melyre a születéskor fennálló égi csoportosulásból következtet az ügyfél kérésére, de el tudja mondani az illető jellemét és az életében várható főbb eseményeket, vagy amire éppen kíváncsi. A kis faluban élő asztrológus a hetente, illetve a havonta érdeklődő kuncsaftoknak az Interneten keresztül küldi el az aktuális horoszkópot, de rendszeresen tartja a kapcsolatot a természetgyógyászokkal, mágusokkal és  kártyavetőkkel. Azért Rábapatonán is akad lelki barátja, mert a nála idősebb Mező Gyulát is foglalkoztatja a csillagokból jövőt sejtető áltudomány.
A visszajelzések szerint a rábaközi településen élő horoszkópkészítő jövendölései 90 százalékban igaznak bizonyultak, amivel ő maga nagyon elégedett. Az asztrológus a következőre is képes: anélkül, hogy ismerné a körülötte lévő emberek Napjegyét, pusztán a megszólalásuk és a viselkedésük alapján megmondja, milyen személyiségjegyekkel rendelkeznek. Balázs Sándor József sors által elrendelt feladatának tekinti az emberek életminőségét jobbá tevő ismeretek terjesztését.
Beküldés dátuma: 2010. 09. 15.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play