Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A sportautó vezetése különleges életérzés

A sportautó által nyújtott különleges élmények, valamint az ehhez fűződő életérzés tartja össze a klubtagokat. A lóerők bírnák a hosszú utat, de a sofőrök mégis megfontoltak: a fontosabb állomásokra trélerrel juttatják el a csodajárműveket, míg jómaguk repülőn pihenik ki a fáradalmakat, hogy újult erővel folytathassák útjukat, de immár ketten: a Lamborghini vezetőjével kiegészülve.

A spanyolországi székhellyel rendelkező Lamborghini sportkocsi klub tagjai vonultak fel csodás járműveikkel nemrég Fényes Miklós kastélya előtt. A világ különböző részéről érkező autótulajdonosok nyaranta Spanyolországban gyűlnek össze, ahonnét elindítják körútjukat, melynek egyik állomása idén hazánk volt.
– Társaságunk tagjai szuper sportautókkal rendelkeznek. Fontosnak tartjuk, hogy kiélvezzük az autók által nyújtott élményeket és sokat utazzunk. Így jutottunk el ide is az Európa Túra részeként. Olyan embereket próbálunk beszervezni, akik szenvedélyesen szeretik az autójukat, amely szervesen beleillik életformájukba – mesélte az egyik szervező, aki hozzátette: Alig várjuk, hogy újból autóba üljünk. A menetet Monacóban fejezzük be, de közben megállunk még három helyen.
– A programot elegáns módon oldják meg: a kocsikat utánfutóval szállítják a kiválasztott helyszínekre, a járműtulajdonosok pedig Barcelonából és Madridból repülővel követik a menetet a megállóhelyekre. Miután elfoglalták a csodaautókat, Bécsből Eszterházára vették az irányt, ahonnét szintén továbbvezettek – informálta televíziónkat Esterházy Antal. A herceg hozzátette: A Latin-Amerikából, Mexikóból, Argentínából, Angliából, Ausztráliából útra kelő résztvevőknek Spanyolország centrális fekvése miatt kiváló kiindulópont.

A herceg boldogan látta vendégül a külföldieket, és csak azt sajnálta, hogy mindössze néhány napig élvezhette üdítő társaságukat. Hozzátette: Ritkaságszámba megy, hogy ennyi és ilyen drága sportkocsi találkozik egy helyen. A Lamborghini a legegyénibb olasz gyártmányú sportkocsi a világon.

Beküldés dátuma: 2015. 06. 24.

Kapcsolódó hírek

 • Iskolafejlesztések a fertődi térségben

  Sopronhorpács történetének jelentős eseményéhez érkezett – mondta Talabér Jenő. A polgármester sajtótájékoztatón jelentette be: a település közel 150 millió forintot nyert a Soproni Tankerületi Központtal közösen beadott pályázatán, melynek célja az iskola modernizálása.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play