Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A szép tavasz elébe: táncháztalálkozó Csornán

Tavaszváró a Rábaközben címmel tartottak gyermek táncháztalálkozót a csornai néptánciskolában. A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósult programra a csornaiakon kívül négy településről érkeztek a vendégcsoportok.

A házigazda Timaffy László Alapfokú Néptánciskola, valamint Szany, Szil, Kapuvár és Mihályi táncosai vettek részt a csornai gyermek táncháztalálkozón. A rendezvény alcíme, a „Komatálat hoztam” azokra a barátságok utal, amelyek nagyon fontosak a diákok életében, hiszen a táncórákon kívül is találkoznak egymással a fiatalok.
– Mivel a néptánc színpadi műfaj, gálaműsorral indult a délelőtt, amelyen minden vendégcsoport bemutatkozott egy-egy produkcióval. Ezt követően Cseh Tamás és zenekara adta elő rövid koncertjét. A nap folyamán kézműves foglalkozások várták a gyerekeket. A táncháztalálkozó alkalmával valamennyi együttes megtanította a többi csoportnak saját tánclépéseit – nyilatkozta Lengyel Ágnes táncpedagógus, az intézmény igazgatója.

Beküldés dátuma: 2016. 05. 03.

Kapcsolódó hírek

  • Jubileum jegyében telik a kapuvári néptáncosok idei esztendeje

    Óriási lehetőség a kapuvári néptáncosok közösségének, hogy az önkormányzat kedvezményes áron biztosítja számukra az alapfokú művészeti iskola épületét és a hozzá kapcsolódó infrastruktúrát,a nagyobb fellépések előtt pedig a művelődési központ színpadán gyakorolhatnak.

További hírek

Hirdetés