Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A szerző a kórház támogatását kéri az olvasóktól

Közel huszonhatezer beteg kezelésének eredményeit dolgozták fel, mely reménykeltő, mert a páciensek több mint nyolcvan százaléka
meggyógyult – mondta az angiológiai rehabilitációs központ atyja, aki nemrég papíron is megörökítette az ide vezető folyamatot.

Dr. Ballagi Farkas negyven esztendőt töltött a kapuvári kórházban, ahol létrehozta az érbetegek rehabilitációs osztályát. A nyugállományú főigazgató-főorvos a szénsavgáz-kezelést olyan szintre fejlesztette, hogy könnyen európai szintű gyógycentrummá válhat az angiológiai központ. Az orvos több évtizedes tapasztalatát sűrítette bele a közelmúltban ünnepélyesen is bemutatott kötetbe, mellyel az osztály működésének és a dolgozók tevékenységének is emléket kíván állítani. A Kapuvári Kórház Baráti Kör Egyesület kiadásában megjelent „A kapuvári szénsavas ködfürdő” című kiadványban a szerző leírta a szén-dioxid tulajdonságait, az ebből adódó felhasználási lehetőségeket, valamint feltüntette a különböző gyógyeredményeket produláló európai szénsavas fürdőket. Az orvos-szakértő a Kapuváron egyedülálló módon bevezetett terápiát nemzetközi összehasonlításban elemezte.
Az önköltségi áron értékesített könyv vásárlói forintjaikkal a kapuvári kórházat támogatják.

Beküldés dátuma: 2014. 06. 18.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés