Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

A szerző a kórház támogatását kéri az olvasóktól

Közel huszonhatezer beteg kezelésének eredményeit dolgozták fel, mely reménykeltő, mert a páciensek több mint nyolcvan százaléka
meggyógyult – mondta az angiológiai rehabilitációs központ atyja, aki nemrég papíron is megörökítette az ide vezető folyamatot.

Dr. Ballagi Farkas negyven esztendőt töltött a kapuvári kórházban, ahol létrehozta az érbetegek rehabilitációs osztályát. A nyugállományú főigazgató-főorvos a szénsavgáz-kezelést olyan szintre fejlesztette, hogy könnyen európai szintű gyógycentrummá válhat az angiológiai központ. Az orvos több évtizedes tapasztalatát sűrítette bele a közelmúltban ünnepélyesen is bemutatott kötetbe, mellyel az osztály működésének és a dolgozók tevékenységének is emléket kíván állítani. A Kapuvári Kórház Baráti Kör Egyesület kiadásában megjelent „A kapuvári szénsavas ködfürdő” című kiadványban a szerző leírta a szén-dioxid tulajdonságait, az ebből adódó felhasználási lehetőségeket, valamint feltüntette a különböző gyógyeredményeket produláló európai szénsavas fürdőket. Az orvos-szakértő a Kapuváron egyedülálló módon bevezetett terápiát nemzetközi összehasonlításban elemezte.
Az önköltségi áron értékesített könyv vásárlói forintjaikkal a kapuvári kórházat támogatják.

Beküldés dátuma: 2014. 06. 18.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play