Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A válság nem törte meg a Hantech Zrt.-t

Hagyománnyá vált a csornai Hantechnél  az ünnepélyes év végi összejövetel, melyre meghívják a város és a megye prominens személyeit, és nem utolsósorban a gyár dolgozóit. Az elmúlt esztendő számbavétele mellett 2012 decemberében is szót ejtettek a jövőbeni tervekről. Tallér György, a felügyelőbizottság elnöke óriási eredményekről számolt be, ugyanis több mint harminc százalékkal nőtt a cég  árbevétele a tavalyi esztendőben a bázisidőszakhoz képest. A gazdasági válság olyannyira nem törte meg a vállalatot, hogy szinte minden évre jutott egy-egy beruházás. Televíziónk folyamatosan nyomon követte a fejlesztéseket, és mindig beszámoltunk a jelentősebb  eseményekről.
2012 februárjában helyezték üzembe az új élhajlítógépet, majd új csarnokot építettek, továbbá megkezdték a több mint háromezer négyzetméteres épületrész felújítását. Kicserélték a padlóburkolatot, új világítóablakokat helyeztek el, korszerűsítették a tetőszigetelést és a vizesblokkokat. – A pályázati forrásból még van ötvenmillió forintunk, amit 2013-ban fogunk elkölteni. Ebből felújítjuk a portaépületet és meglesz a forgácsolócsarnok tetőszigetelése – mondta az elnök.
Zelenka Pál tulajdonos bejelentette: mindent elkövet annak érdekében, hogy a fiatalabb generáció az általa több mint negyven éve  megkezdett úton haladjon tovább. Büszkeséggel tölti el, hogy annak a cégnek lehet a tulajdonosa, mely évekkel előre garantálja a biztos megélhetést, hisz nem sok ilyen cég van ma Magyarországon. A folytatást, vagyis a jövőt a becsület és a megbízhatóság szellemében tudja elképzelni.
Beküldés dátuma: 2013. 01. 16.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés