Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A válság nem törte meg a Hantech Zrt.-t

Hagyománnyá vált a csornai Hantechnél  az ünnepélyes év végi összejövetel, melyre meghívják a város és a megye prominens személyeit, és nem utolsósorban a gyár dolgozóit. Az elmúlt esztendő számbavétele mellett 2012 decemberében is szót ejtettek a jövőbeni tervekről. Tallér György, a felügyelőbizottság elnöke óriási eredményekről számolt be, ugyanis több mint harminc százalékkal nőtt a cég  árbevétele a tavalyi esztendőben a bázisidőszakhoz képest. A gazdasági válság olyannyira nem törte meg a vállalatot, hogy szinte minden évre jutott egy-egy beruházás. Televíziónk folyamatosan nyomon követte a fejlesztéseket, és mindig beszámoltunk a jelentősebb  eseményekről.
2012 februárjában helyezték üzembe az új élhajlítógépet, majd új csarnokot építettek, továbbá megkezdték a több mint háromezer négyzetméteres épületrész felújítását. Kicserélték a padlóburkolatot, új világítóablakokat helyeztek el, korszerűsítették a tetőszigetelést és a vizesblokkokat. – A pályázati forrásból még van ötvenmillió forintunk, amit 2013-ban fogunk elkölteni. Ebből felújítjuk a portaépületet és meglesz a forgácsolócsarnok tetőszigetelése – mondta az elnök.
Zelenka Pál tulajdonos bejelentette: mindent elkövet annak érdekében, hogy a fiatalabb generáció az általa több mint negyven éve  megkezdett úton haladjon tovább. Büszkeséggel tölti el, hogy annak a cégnek lehet a tulajdonosa, mely évekkel előre garantálja a biztos megélhetést, hisz nem sok ilyen cég van ma Magyarországon. A folytatást, vagyis a jövőt a becsület és a megbízhatóság szellemében tudja elképzelni.
Beküldés dátuma: 2013. 01. 16.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play