Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A zene ott kezdődik, ahol a szónak vége van

Harmadik alkalommal zsűrizte a Kónyi Könnyűzenei Fesztiválon fellépő előadókat Somogyi Ferenc, aki a feladat érdemi részének nem azt tekinti, hogy meghatározza a zenészek sorrendjét, hanem szakvéleményével segítse a fiatalokat. A főszervező hozzátette: természetesen mellékes, hogy hány éves az illető, a lényeg, hogy olyan útravalót kapjon a zsűritől, amely jó irányba tereli a zenész életét. Másképp jelenik meg a színpadi “tudomány” annál, aki autodidakta módon tanul muzsikálni, de persze az illetőn múlik, hogy megfogadja-e a tanácsokat, vagy megmarad lakodalmi zenésznek. Javítani annak a zenésznek a játékán lehet igazán, aki nem először lép fel a publikum előtt. – Presser Gábor is valamikor elkezdte, ezért remélem, hogy itt is lesznek olyan muzsikusok, akik viszik valamire – jegyezte meg Somogyi Ferenc. A kereskedelmi csatornákon futó tehetségkutatókról meglehetősen lehangoló véleménnyel nyilatkozott, mert szerinte ezeket pusztán üzleti érdekből hozták létre, így semmi közük nincs a tehetségekhez, de ők az igényes rockzene irányába mennek.
Beküldés dátuma: 2011. 07. 27.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play