Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Adventi délután Farádon

A Király Iván Körzeti Általános Iskola eseménynaptárában kiemelt helyen szerepelnek az adventi készülődés jegyében zajló események. Márczisné Varga Líviával a szülői munkaközösség által szervezett adventi vásáron beszélgettünk. Az igazgató elmondta, hogy az árusításból származó összeget az iskola tanulóinak javára fordítják. Idén ünnepváró programokkal is kiegészítették a hagyományos rendezvényt. A játszóházban résztvevő gyerekek karácsonyi ajándékokat készítettek, és kipróbálhatták a mézeskalácssütést. Az iskola műsípályáján látványos bemutató versenyt  rendeztek, a tornacsarnokban pedig foci- és kézilabdakupán mérték össze erejüket a diákok. A filmvetítés után a Mikulás-versmondóverseny alkalmával álltak ki társaik elé a bátrabb szavalók. A mozgalmas délután végén meggyújtották a következő adventi gyertyát, amit az ünnepi koncert követett.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play