Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Aki nem elég éber, megszűnik létezni

Azon civil szervezetek, amelyek 2016. március 15-ig nem tesznek eleget a jogszabályváltozásból adódó kötelezettségüknek, automatikusan kikerülnek a rendszerből, vagyis megszűnnek létezni.

A Polgári Törvénykönyv 2014 eleji változása miatt valamennyi egyesületnek módosítania kell alapító okiratát. Ez adta a fő apropóját a Beledi Egyesített Szociális Központban tartott civil fórumnak, melyre meghívták a Nonprofit Szolgáltató Központ - Civil Ház szakembereit is. A beledi civileken kívül rábakecöli és répceszemerei érdeklődők is megjelentek a tanácskozáson, ráadásul egy-egy személy több szervezetet képviselt – mondta Horváth Petra. A Beled Ifjúságéért Egyesület tagja szerint egyre élénkebb a civil élet a településen. A csoport elsősorban a gyermekek és a fiatalabb korosztály részére szervezi programjait. Nyaranta napközis táborba invitálják az ifjúságot, de nagy sikere van a Márton-napi összejövetelnek is. Az egyesület eddig bevált programjait az idén ugyanúgy szeretné megtartani, de kevesebbet semmiképp, inkább minden évben egy kicsit gazdagabb kínálattal állnak a célközönség elé. Az ifjúsági klubos találkozókon, csapatépítő tréningeken főleg a nyolcadik osztályosok vesznek részt, ezért a náluk fiatalabb tanulókat is szeretnék becsábítani programjaikra.

Beküldés dátuma: 2016. 02. 03.

Kapcsolódó hírek

  • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

    A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

További hírek

Hirdetés
DANUBIUS play