Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Aranyérmesek a kapuvári férfi kézilabdások

Mi indokolta a testületi ülésen megtartott ünnepélyes éremesőt? Első helyezést ért el a Kapuvári SE férfi kézilabdacsapata a megyei I.osztályú bajnokságon. Mi kell az eredményes csapatmunkához? Kitartás, elhivatottság, tolerancia és csipetnyi szerencse - hangzott a hivatal nagytermében, s a város a díjazásért cserébe csupán azt kéri a játékosoktól, hogy tartsák meg jó szokásukat: nyerjék meg a bajnokságot.
Ivánkovics József televíziónknak adott tájékoztatójában alapszakaszra és rájátszásra bontotta a bajnokságot. Előbbiben tizennégy mérkőzést, utóbbiban pedig hatot bonyolítottak. A legjobbak közt folyó küzdelemben az utolsó mérkőzés döntött el mindent, másként: Celldömölk vagy Kapuvár szerzi meg az aranyérmet? A válasz azóta egyértelmű kijelentő mondat: a Győr megyeiek győztek idegenben. - A csapat valamennyi tagja százszázalékosan teljesített azon a mérkőzésen - közölte az edző. Hozzátette: férfias mérkőzésben volt részük a szurkolóknak. Az előző évben szerzett harmadik helyezés alapján sejthető volt a jó szereplés, az idei évadban pedig húszfordulós mérkőzéssorozat vezetett az elsőnek járó díjig. A kapuvári kézilabdások teljesítménye azért is méltányolandó, mert minden egyéb elfoglaltságuk mellett készültek a bajnokságra. Ivánkovics József szerint csapattársainak motiváltságával nincs baj, a közös utazások során pedig kellőképpen összerázódtak.
A bajnokság utáni hetek a pihenéssel telnek, és a kisebb sérülések utókezelése is megkezdődhetett - tudtuk meg az edzőtől. A magasabb osztályban való részvétel egyelőre nem szerepel a kézilabdások tervében, de jelen pozíciójukat mindenképpen szeretnék megtartani.
Beküldés dátuma: 2010. 07. 21.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés