Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Aranyminősítést kapott a Csornai Bárdos Kórus

A Csornai Bárdos Kórus előzetesen befektetett sok-sok energiája meghozta gyümölcsét: aranyfokozatú minősítésben részesültek a rangos megyei megmérettetésen. Ifj. Horváth József egyházzenész a rendezvény céljáról beszélt: feladatokat, s ezáltal értelmet ad a kórusmunkának, valamint hozzájárul a hazai kórusmozgalom életben tartásához, és növeli annak színvonalát. 
A felkészülés része volt az a Csornán tartott szakmai nap, melyet az Oktatási és Kulturális Minisztérium pályázatán nyert összegből finanszíroztak. A rendezvényen a részletekbe is beavatták a versenyre készülő csapatokat, s mindemellett szakmai zsűri előtt mutathatták be az amatőr kórusok produkcióikat, ami kiváló lehetőséget adott arra, hogy még a komolyabb verseny előtt korrigálják esetleges hibáikat - tájékoztatott a csornai egyházzenész, aki azt szeretné, hogy a győri minősítőn való részvételt további sikerek követnének. Horváth József megköszönte a kórus egész eddigi szorgalmát, valamint a belé vetett bizalmukat, hiszen - mint mondta - mindezek nélkül nem tudtak volna ilyen szép eredményt elérni.
A csornai “dalosok”hivatalosak a kónyi Erkel Ferenc vegyeskar 50.évfordulója alkalmából rendezendő találkozóra, valamint távlati terveik közt szerepel a fővárosi fasori református templom novemberi egyházzenei kórustalálkozóján való részvétel.
Beküldés dátuma: -0001. 11. 30.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés