Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Asztalitenisz kupa üde színfoltja volt a beledi civil napnak

A Beledi Asztalitenisz és Tenisz Klub színvonalas versenysorozatot bonyolított le a város első civil napján. A nézőket is magával ragadta a játék szelleme, hiszen többen bekapcsolódtak a meccsekbe.

Beledi Asztalitenisz és Tenisz Klub is képviseltette magát az első alkalommal megrendezett civil napon, melynek sikerét igazolja a résztvevők magas száma. A pingpongosok hetedszer tartották meg a Beled Kupa elnevezésű programot, melyen huszonnégy egyéni és páros versenyező küzdött a helyezésekért. A mostani rangadóra Jánossomorjáról, Győrből, Sopronból és Nagycenkről érkeztek az amatőr sportolók. Az utánpótlás gondokkal küszködő klub elnöke, dr. Gál László abban bízik, hogy előbb-utóbb elmozdulnak a holtpontról, és minél több fiatallal sikerül megszerettetni ezt a szép sportot.
– Az asztalitenisz és a tenisz kedvelők jól megférnek egymás mellett, hisz nem vezet eredményre, ha szétforgácsoljuk az erőinket – utalt arra a klub vezetője, hogy nemrég közös szervezetbe tömörültek. Mivel a teniszezők egy-egy mérkőzés alkalmával a teljes tornacsarnokot igénybe veszik, nem tudják egy időben tartani az edzéseiket, de ötlet szintjén felmerült, hogy megmérkőznek egymással. Közös a két sportágban, hogy midegyiknél szükség van a kézügyességre és összpontosításra.
A beledi asztaliteniszezők az NB IIIl-as szereplést nem vállalják, de a legutóbb lezárult megyei bajnokságon ismét az első helyen végeztek – mondta dr. Gál László.

Beküldés dátuma: 2016. 10. 05.

Kapcsolódó hírek

További hírek