Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Átadták a műfüves pályát

A kapuvári önkormányzat márciusban pályázta meg az MLSZ országos programján belül kiírt 20-szor 40 méteres labdarúgópálya építését, és az áprilisi elnökségi ülés után már meg is kapta a pozitív választ. A májusban megkezdett 26 millió 730 ezer forint összköltségű beruházás műszaki átadására  júniusban került sor, amit a füvesítés és kisebb tereprendezés követett. 
Mészöly Kálmán, a magyar labdarúgás nagykövete volt játékosként is tudja, hogy milyen sokat jelent a rendezett pálya, ahol gyakorolhat az ifjabb nemzedék. – Örömmel jöttem erre az átadóünnepségre, és sok jó szereplést, valamint szeretetteljes mérkőzést kívánok – mondta az egykori szövetségi kapitány. – Ez a pálya az első a megyében, de sorba fogjuk átadni a többi létesítményt – jelentette ki Horváth László, az MLSZ megyei igazgatója, aki szerint végre méltó körülmények között fog zajlani az utánpótlás nevelés.
Ivanics Ferenc szerint a legfontosabb, hogy az ahhoz kedvet érzők lehetőséget kapjanak a játékra, s nem mellesleg dicséretben részesítette a kapuvári városvezetést az utóbbi időben tanúsított hozzáállásért, hisz nem egy, és nem kettő módszeresen megtervezett és véghezvitt beruházás átadóján vett már részt. Egyébként az országgyűlési képviselő a Kapuvárról elszármazott Pölöskei Gábor két hetesét lazán kivédte. A volt tizenötszörös felnőtt válogatott labdarúgó Kapuváron érett meg a focira. Az MTK NB-III-as edzője besegít az U21-es válogatott felkészítésébe. A kapuvári rendezvény fővédnöke úgy tapasztalta, hogy nehéz a fiatalokat elcsábítani a számítógép elől, ezért sokkal több sportolóra lenne szükség. Talán az átadott műfüves pálya valamennyit segít ebben.
Beküldés dátuma: 2012. 08. 22.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play