Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Átadták Csorna legújabb ékkövét, a járóbeteg centrumot

2015-ben számtalan nagy értékű, és a lakosság mindennapi életét pozitívan befolyásoló beruházás történt a városban, melyek közül ki kell emelni a Csornai Margit Kórház járóbeteg rendelőintézetének megépítését, mert a legfontosabb az emberek egészségi állapotának megőrzése.

– Meggyőződésem – politikusként és egyszerű csornai emberként is –, hogy 2015 Csorna éve, mert olyan sok fejlesztést kezdtünk el, illetve folytatunk, amennyit a város történetében még sosem – mondta Gyopáros Alpár. Az országgyűlési képviselő megemlítette a csornai elkerülő utat, az M85-ös gyorsforgalmi Csorna–Győr közötti szakaszának átadását (néhány éven belül Sopron fele is elkészül), a Porpác és Hegyeshalom vonalon végzett vasút-villamosítást, a soha nem látott mennyiségű és minőségi belterületi útfelújítást, ezenkívül az idei évben megépülhet a napelemgyár is. Megkezdődött a Csukás kollégiumának korszerűsítése is. Az országgyűlési képviselő szerint bármennyire is a pénzről szól a világ, el kell vonatkoztatni az anyagi dolgoktól, hiszen a legfontosabb szeretteink és saját egészségünk.
Az elszántság és a tenni akarás eredménye az új épület, amely városunk sikere és büszkesége – fogalmazott Csorna polgármestere. A magas szintű egészségügyi ellátás már megfelel a 21. századi követelményeknek és igazodik a kisváros lehetőségeihez – tette hozzá dr. Bónáné dr. Németh Katalin.
A járóbeteg rendelő és a benne folyó tevékenység – a többi épülettel való szerves összeköttetése révén – a kórház szívének tekinthető, gépészeti és informatikai megoldásai előremutatóak. A műszerek döntő többsége csatlakoztatható a világhálóra, ami számtalan új lehetőséget jelent az egészségügyi ellátásban - hangsúlyozta dr. Winiczai Zoltán igazgató-főorvos

Beküldés dátuma: 2015. 09. 29.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés