Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Axiál Kft.: jó ötlet és kitartó munka eredménye

A családi vállalkozásból kinőtt Axiál Kft. mindig nagy hangsúlyt helyezett az értékesítéshez kapcsolódó háttérszolgáltatásokra. A mai magyar agrárium egyik meghatározó cége az alkatrészüzlet mellett nemrég szervizkapacitását bővítette.

A szorgalmas rábaközi gazdáknak köszönhetően jól működik az Axiál Kft. 20 éve létrehozott csornai telephelye – nyilatkozta Harsányi Zsolt, az országszerte 18 településen tevékenykedő cég tulajdonosa. Idén adták át a kft. új csornai telephelyét, ahol megoldják a gépek szervizelését is. Az ügyvezető hangsúlyozta: Ma már bárki vásárolhat mezőgazdasági gépeket az interneten keresztül, viszont így a kezelését senki sem fogja elmagyarázni. Az Axiál azt is vállalja, hogy régi műhelyében megmutatják a vevőknek a berendezések használatát.

– Nemcsak az elmúlt 20 évet köszönöm meg, hanem a cég vezetőinek azt a szándékát, hogy a mai telephely megvalósításával kifejezték: a társaság a jövőben is jelen kíván lenni városunkban – mondta köszöntőjében dr. Bónáné dr. Németh Katalin. Csorna polgármestere hozzátette: – A fejlesztés bizonyítja, hogy a cég magasabb szinten óhajtja kielégíteni ügyfelei igényét. Jó érzés körbenézni és látni a szerviz kibővített épületét. Köztudott, a hogy Csornán és a Rábaközben élőknek igen sokat jelent a mezőgazdaság, a kert és a föld.
A szerviztevékenység négyszeres kapacitásbővítését jelenti az Axiál Kft. új, csornai telephelyének megépítése – hangzott a megnyitó ünnepségen.

Beküldés dátuma: 2016. 01. 26.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play