Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Axiál Kft.: jó ötlet és kitartó munka eredménye

A családi vállalkozásból kinőtt Axiál Kft. mindig nagy hangsúlyt helyezett az értékesítéshez kapcsolódó háttérszolgáltatásokra. A mai magyar agrárium egyik meghatározó cége az alkatrészüzlet mellett nemrég szervizkapacitását bővítette.

A szorgalmas rábaközi gazdáknak köszönhetően jól működik az Axiál Kft. 20 éve létrehozott csornai telephelye – nyilatkozta Harsányi Zsolt, az országszerte 18 településen tevékenykedő cég tulajdonosa. Idén adták át a kft. új csornai telephelyét, ahol megoldják a gépek szervizelését is. Az ügyvezető hangsúlyozta: Ma már bárki vásárolhat mezőgazdasági gépeket az interneten keresztül, viszont így a kezelését senki sem fogja elmagyarázni. Az Axiál azt is vállalja, hogy régi műhelyében megmutatják a vevőknek a berendezések használatát.

– Nemcsak az elmúlt 20 évet köszönöm meg, hanem a cég vezetőinek azt a szándékát, hogy a mai telephely megvalósításával kifejezték: a társaság a jövőben is jelen kíván lenni városunkban – mondta köszöntőjében dr. Bónáné dr. Németh Katalin. Csorna polgármestere hozzátette: – A fejlesztés bizonyítja, hogy a cég magasabb szinten óhajtja kielégíteni ügyfelei igényét. Jó érzés körbenézni és látni a szerviz kibővített épületét. Köztudott, a hogy Csornán és a Rábaközben élőknek igen sokat jelent a mezőgazdaság, a kert és a föld.
A szerviztevékenység négyszeres kapacitásbővítését jelenti az Axiál Kft. új, csornai telephelyének megépítése – hangzott a megnyitó ünnepségen.

Beküldés dátuma: 2016. 01. 26.

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play