Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Axiál Kft.: jó ötlet és kitartó munka eredménye

A családi vállalkozásból kinőtt Axiál Kft. mindig nagy hangsúlyt helyezett az értékesítéshez kapcsolódó háttérszolgáltatásokra. A mai magyar agrárium egyik meghatározó cége az alkatrészüzlet mellett nemrég szervizkapacitását bővítette.

A szorgalmas rábaközi gazdáknak köszönhetően jól működik az Axiál Kft. 20 éve létrehozott csornai telephelye – nyilatkozta Harsányi Zsolt, az országszerte 18 településen tevékenykedő cég tulajdonosa. Idén adták át a kft. új csornai telephelyét, ahol megoldják a gépek szervizelését is. Az ügyvezető hangsúlyozta: Ma már bárki vásárolhat mezőgazdasági gépeket az interneten keresztül, viszont így a kezelését senki sem fogja elmagyarázni. Az Axiál azt is vállalja, hogy régi műhelyében megmutatják a vevőknek a berendezések használatát.

– Nemcsak az elmúlt 20 évet köszönöm meg, hanem a cég vezetőinek azt a szándékát, hogy a mai telephely megvalósításával kifejezték: a társaság a jövőben is jelen kíván lenni városunkban – mondta köszöntőjében dr. Bónáné dr. Németh Katalin. Csorna polgármestere hozzátette: – A fejlesztés bizonyítja, hogy a cég magasabb szinten óhajtja kielégíteni ügyfelei igényét. Jó érzés körbenézni és látni a szerviz kibővített épületét. Köztudott, a hogy Csornán és a Rábaközben élőknek igen sokat jelent a mezőgazdaság, a kert és a föld.
A szerviztevékenység négyszeres kapacitásbővítését jelenti az Axiál Kft. új, csornai telephelyének megépítése – hangzott a megnyitó ünnepségen.

Beküldés dátuma: 2016. 01. 26.

További hírek

Hirdetés