Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az Arany János iskola diákjait támogatták a szervezők

Tizenkét csornai és környékbeli csapat vett részt a nemrég rendezett LEO jótékonysági focikupán. A szervezők szeretnének hagyományt teremteni a teremtornából, ezért jövőre is megrendezik.

A Vitalis LEO Club az Egyesült Államokban alapított nemzetközi Lions szövetség „fiatal hazai változataként” működik a megyeszékhelyen. Szilágyi Júlia, a Vitalis LEO Club elnöke elmondta, hogy 14 és 30 év közötti fiatalok csatlakoztak a tizenkét fős győri csapathoz. Szabadidejükben jótékonysági programokat szerveznek és céljuk, hogy akcióikkal minél több rászorulón segítsenek.
Egresi Annamária, a klub médiafelelőse arról beszélt, hogy a csornai Csukás iskola tornatermében tartott focikupát adománygyűjtő szándékkal rendezték meg. A találkozón összegyűlt pénzt a csornai Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény részére ajánlják fel sporteszközök vásárlására.
Kovács Róbert a BNF Kft. csapatával nevezett be a rendezvényre. Amikor megtudták, hogy milyen céllal tartják meg a focikupát, rögtön úgy gondolták, itt a helyük a tornateremben. Azonkívül, hogy másoknak segíthetnek, még a labdarúgást is kedvelik, ezért nem esett nehezükre a részvétel.
– Nagyon örültünk, hogy Csornán is tevékenykedik a LEO Club. A városvezetésnek nagyon fontos, hogy a civil élet aktív és fejlődő legyen. Jók az ilyen kezdeményezések, mert a mai világban egyre kevesebben gondolnak arra, hogy másoknak is lehet örömet okozni. A focikupa rettentő jó példa arra, hogy megpróbálunk segíteni az elesetteken – fogalmazott Antal Krisztián. Az ifjúsági, sport és kulturális bizottság elnöke köszönetet mondott a LEO Clubnak, akik korábban is részt vettek különböző karitatív tevékenységekben: szemétszedéssel virágültetéssel vették ki a részüket a város szépítésében, lefestették a városháza előtti virágtartókat is.

Beküldés dátuma: 2018. 02. 16.

Kapcsolódó hírek

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play