Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Az egészséges életmód és a környezet szeretete a rajzokon

Tóth László, a diszpécserszolgálat munkatársa szívesen bekapcsolódott a csornai Rákóczi iskola rajzórai munkájába, mert a tanulók épp azokon az alkotásokon dolgoztak, amelyeket a bevezetőben említett célból hoztak létre. A cég képviselője a város többi iskoláját is arra biztatta, hogy vegyenek részt az akcióban. Idén annyi változás történt az előbbiekhez képest, hogy külön indultak a művészeti és normál általános iskolák. Az előző években a legjobb alkotások készítői látogatást tehettek a győr-szabadhegyi víztoronyban, de mivel a csornai  rákóczisok mindig jól szerepelnek a versenyen, nekik ez már nem volt újdonság, ezért a Széchenyi téren rendezett koncertet kapták fődíjul. Továbbá értékes rajzeszközök és könyvek várnak a gyerekekre. A vízmű által szervezett nyílt napokon a tanulók kiegészíthetik környezetórai ismereteiket.
Közel 300 pályamű érkezett az idei rajzpályázatra, és ismét taroltak a csornai gyerekek – olvasható a Pannon-Víz Zrt. honlapján, ahol a legjobb alkotásokat is közölték: Az alsósok közül első lett a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központból Telekesi Tamás 4/b osztályos tanuló. A harmadik helyen végzett ugyancsak a Rákócziból Horváth Milán 4/b-s diák. Mindkettőjük felkészítő tanára  Balicsné Nagy Gabriella volt. A felsősök hasonlóan jól szerepeltek: Első helyre került Kocsis Felícia a 7/a-ból, valamint Kovács Barbara 6/b-s rákóczis tanuló. Őket szintén Balicsné Nagy Gabriella segítette a sikerhez. A zsűri különdíját érdemelte ki Csillag Alexandra 6/b osztályos diák.
Beküldés dátuma: -0001. 11. 30.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play