Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Az egyediség hangsúlyozása dominál az új egészségturisztikai elképzelésekben

Hámori György kapuvári polgármestert  az Új Széchenyi Terv első fejezetének egészségiparról szóló koncepciója érdekelte legfőképp, ezért erről folytattak baráti beszélgetést. A helyi gyógyfürdő és az egyedi angiológiai kezelés tökéletesen illeszkedik a kormány egészségfejlesztésről alkotott, “gyógyító Magyarország” elképzeléseihez, amelyekkel a város ráadásul  megalkotta saját márkáját. A Kormány mostani elgondolása nem abból indul ki, hogy minden áron meg kell tölteni a szállodai férőhelyeket, hanem az egyedi szolgáltatásokkal idecsábított turisták óhatatlanul igénybe fogják venni a szobákat, az apartmanokat. - Az Új Széchenyi Terv jelenlegi formájában vitairat, ehhez szeptember 15-éig várjuk a javaslatokat - fogalmazott a helyettes államtitkár. A beérkezett indítványokból készül el az átfogó stratégia, melyet programokká, pályázatokká bontanak le. Dr. Horváth Endre az ígérte, hogy 2011 januárjától adhatják be pályázataikat az önkormányzatok, valamint a kis- és közepes vállalkozások.
Beküldés dátuma: 2010. 09. 08.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play