Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Az inkubátorház átadása Beled mikrotérségi központi szerepét erősíti

Az előző és a mostani városvezetést egyaránt megilleti a gratuláció – hangsúlyozta Gyopáros Alpár a beledi inkubátorház átadó ünnepségen. A város fontos mikrotérségi központ, amivel együtt jár, hogy komoly elvárások vannak a környező falvak részéről.

Az inkubátorház olyan szolgáltatásokat vagy helyet nyújt a kezdő vállalkozásoknak, amely megkönnyíti az indulásukat – fogalmazott a térség országgyűlési képviselője a „Kisvárosi ipari területek fejlesztése” című befektetés-szervezői rendezvényen. Gyopáros Alpár megjegyezte: abban reménykedik, hogy Beled nemcsak megtartja, hanem a jövőben is betölti munkaadó szerepét. Az inkubátorházat körülvevő terület további fejlesztésre szorul, de óriási lehetőségeket is hordoz magában a helyeiknek és a dél-rábaközi kis- és közepes vállalkozásoknak. A beledi önkormányzat a rehabilitálandó területeket lépésről lépésre próbálja szebbé és vonzóbbá varázsolni.
– Ez mindannyiunk érdeke, hiszen amellett, hogy – Győr, Sopron és Mosonmagyaróvár környéke fajsúlyos kereskedelmi ipari és szolgáltatói centrumot képez megyénkben – a Rábaköz többpólusú terület, így nemcsak Csorna és Kapuvár térségébe csoportosulnak a szolgáltatások és beruházások, hanem Beled környékére is.
Major Jenő, Beled polgármestere hozzátette: Örömmel fogja köszönteni a letelepülő vállalkozásokat. Az inkubátorház egy hosszútávú gazdasági fejlesztés első lépcsője.

Beküldés dátuma: 2015. 05. 27.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés