Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Az ügyfelek megelégedésére működik a járási hivatal

– Az ember a munkája során kap visszajelzéseket, de a megyei kitüntetés akkora elismerés, hogy az első meghatottság után végiggondoltam egész addigi pályafutásomat – fogalmazott Horváth Péter.

Győr-Moson-Sopron Megye Közszolgálatáért Díjat kapott nemrég a Csornai Járási Hivatal vezetője, aki 14 éve dolgozik a közigazgatásban (ebből 12 évet jegyzőként és 2 évet járási hivatalvezetőként). Horváth Péter mostani feladatköréhez jegyzői időszakában szerzett sok tapasztalatot. Önkormányzati munkája során rengeteg olyan üggyel találkozott, amelyekkel segítették az állampolgárok kisebb-nagyobb problémáinak megoldását, illetve előmozdították a közösségek fejlődését.

A járási hivatal vezetőjének sokat jelent, hogy jó kapcsolatot ápol a helyhatóságok vezetőivel és dolgozóival, közvetlen munkatársaival való együttműködést pedig valóságos kincsnek tekinti. Sokkal előbb döntés születik a határidős ügyekben, ha a munkában mindenki partnerként vesz részt.
A járások régi-új rendszernek tekinthetőek, melyek területi lehatárolás alapján működő igazgatási tevékenységet jelentenek. Összesen 33 település tartozik a csornai járáshoz (Csorna város és 32 község). A hivatal intézményeiben magas szintű munkavégzés történik.
– Amire nagyon büszke vagyok, hogy Csornán olyan együttműködést alakítottunk ki, amely a jogszabályok egyszerűsítését, az ügymenetek gyorsabbá tételét célozza meg. Megyei szintre is sikerült ezt kiterjeszteni, illetve több jogszabály a mi munkánkból következően módosult az elmúlt időszakban. Kiemelt figyelmet élveznek a járási hivatal szakapparátusa részéről azok az ügyek, amelyek több emert, esetleg a vállalkozások működését, fejlesztését érintik – jegyezte meg Horváth Péter.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 06.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play