Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Balogh Csaba képviselő helyreigazítása

Balogh Csaba független képviselő a Rábaközi Televízió 2011.szeptember 21-i csornai műsorában, illetve a Rábaközi Magazin szeptember 28-i számában a következőket állította:  “Döntés született az önkormányzat jogi képviseletének ellátása ügyében is. Az új jogi szakember –  az eddigihez képest – havi 40 ezer forinttal olcsóbban vállalta el ugyanazt a munkát.”
Ifj .Turi György, a korábbi jogi képviselettel megbízott ügyvédi iroda munkatársa kérésére Balogh Csaba  helyreigazítást tett a televízió stúdiójában: “Tisztelt Csornaiak! Az elmúlt héten beszámolót tartottam az elmúlt önkormányzati hónapban történt eseményekről. Beszéltem az új ügyvédi megbízással kapcsolatos döntésekről. Közben eltelt egy hét, és a polgármester úr fiát foglalkoztató ügyvédi iroda tulajdonosa e-mailban felhívta a figyelmünket arra, hogy valószínűleg tévedés történhetett, illetve aprócska javítást kell eszközölni. Mivel én nem vagyok pénzügyi szakértő, ezért eshetett meg ez az eset, hogy – képviselő társammal történő egyeztetés során – sajnos nem vettük észre azt, hogy bruttó, illetve nettó díjakról beszélünk. Így csak minimális az a költség, amit a jelenlegi ügyvédi megbízással a város meg tud spórolni, de így is alatta van az előző díjnak.”
Az állandó jogi képviseletért és tanácsadásért – mint ahogy az ügyvédi iroda által a rendelkezésünkre bocsátott, mellékelt számlamásolat is tanúsítja – Csorna 201.504 Ft-ot fizetett ki havonta a polgármester fiát foglalkoztató ügyvédi irodának.
Beküldés dátuma: 2011. 10. 12.

Kapcsolódó hírek

További hírek