Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Balogh Csaba képviselő helyreigazítása

Balogh Csaba független képviselő a Rábaközi Televízió 2011.szeptember 21-i csornai műsorában, illetve a Rábaközi Magazin szeptember 28-i számában a következőket állította:  “Döntés született az önkormányzat jogi képviseletének ellátása ügyében is. Az új jogi szakember –  az eddigihez képest – havi 40 ezer forinttal olcsóbban vállalta el ugyanazt a munkát.”
Ifj .Turi György, a korábbi jogi képviselettel megbízott ügyvédi iroda munkatársa kérésére Balogh Csaba  helyreigazítást tett a televízió stúdiójában: “Tisztelt Csornaiak! Az elmúlt héten beszámolót tartottam az elmúlt önkormányzati hónapban történt eseményekről. Beszéltem az új ügyvédi megbízással kapcsolatos döntésekről. Közben eltelt egy hét, és a polgármester úr fiát foglalkoztató ügyvédi iroda tulajdonosa e-mailban felhívta a figyelmünket arra, hogy valószínűleg tévedés történhetett, illetve aprócska javítást kell eszközölni. Mivel én nem vagyok pénzügyi szakértő, ezért eshetett meg ez az eset, hogy – képviselő társammal történő egyeztetés során – sajnos nem vettük észre azt, hogy bruttó, illetve nettó díjakról beszélünk. Így csak minimális az a költség, amit a jelenlegi ügyvédi megbízással a város meg tud spórolni, de így is alatta van az előző díjnak.”
Az állandó jogi képviseletért és tanácsadásért – mint ahogy az ügyvédi iroda által a rendelkezésünkre bocsátott, mellékelt számlamásolat is tanúsítja – Csorna 201.504 Ft-ot fizetett ki havonta a polgármester fiát foglalkoztató ügyvédi irodának.
Beküldés dátuma: 2011. 10. 12.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play