Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Beled képviselő-testülete alig változott

A szeméthegyek mindig szúrták a szemét, így Szupinger Tamás az elkövetkezendő öt esztendőben is résen lesz. Zsiray Dénest mindig foglalkoztatták a közösség dolgai, ezért alig várja, hogy újból Beledért dolgozhasson. Tömböly Ildikó segítőkészségről vált ismertté a településen.

A beledi választók többsége elégedett a képviselő-testület eddigi tevékenységével, hiszen alig történt változás a helyhatóság összetételében. Szupinger Tamás a választópolgároktól ismét bizalmat kapott, ezért az újonnan bejutott képviselő megköszönte a rá adott voksokat. a testületi ülésen hozott döntéseket mindig alapos felkészülés előzte meg. A bizottsági meghallgatásokon néha heves vita alakult ki a képviselők között, de a testület elé már a kiforrott, és a véleményekkel alátámasztott érvek hangoztak el.
A képviselő szívügye a „szemétügy”.
– Nem mindegy, hogy milyen környezetben élünk, de annak tisztán tartásában a lakosságnak is partnerként kell közreműködnie. Ígéretet kaptunk arra, hogy januártól mindenféle hulladékot el tudunk helyezni a hulladékudvarban – fogalmazott Szupinger Tamás, aki a családi vállalkozásban korán megtanulta, hogy a bevételek tükrében tervezhetik csak a kiadásokat.
Szupinger Tamás örül annak, hogy Tömböly Ildikó személyében hölgy taggal bővült a helyhatóság. Az újonnan megválasztott képviselő igyekszik rászolgálni a bizalomra. Családjával Mihályiból került Beledbe, ahol gyermekkorát töltötte, ezért sok ismerősre, barátra tett szert. A korábban menetlevél-ellenőri, majd titkárnői feladatokat ellátó hölgy jelenleg szállításvezetőként dolgozik. A segítőkész képviselő eddig is napi kapcsolatban volt az emberekkel, akik szívesen fordulnak hozzá ügyes-bajos dolgaikkal.

Az újraválasztott Zsiray Dénes nevéhez fűződik a beledi Glóbusz nap megszervezése. A közélet iránt érdeklődő képviselő szívesen folytatja a munkát, s nem csak településén, hanem szűkebb lakókörnyezetében is élvezi az emberek bizalmát. Az elkövetkezendő években ugyanúgy szeretnék megrendezni a közkedvelt nyári programot, de számítanak a polgármesteri hivatal segítségére is. Az aktuális feladatok megoldásában Zsiray Dénes képviselőtársai mindig partnerek voltak, ezért a későbbiekben is számít az együttműködésükre.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 28.

Kapcsolódó hírek

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play