Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Beled vezetője sok feladattal számol a 2018-as esztendőben

A legtöbben családi körben töltötték az ünnepeket. Major Jenő karácsony előtti interjújában azt kívánta a beledieknek, hogy minél jobban használják ki a pihenő adta lehetőségeket.

A város polgármestere arra számít, hogy a korábbiaknál is küzdelmesebb esztendő áll előttünk 2018-ban. Az emberek többnyire a jövőtől egy fokkal mindig jobbat várnak.
– Akár Beledet vagy az országos helyzetet nézem, azért munkánknak meg van az eredménye – fogalmazott Major Jenő, majd összefoglalta az idei esztendőre váró legfontosabb feladatokat. Tavasszal befejeződik a gyakran emlegetett óvodai felújítás, hogy az érintettek végre birtokukba vehessék. A ravatalozó szintén március–április körül fog elkészülni. Jelentős változást idéz elő a belvárosban, ha elkészül a takarékszövetkezet és a téesz iroda közötti területen lévő piactér. A városházát külső burkolattal fogják ellátni, a napközi otthonos konyha pedig külső-belső felújításon fog átesni, ahol technológiai korszerűsítésre is sor kerül. A beledi tornacsarnok küzdőterét is szeretnék modernizálni: 28 millió forintból valósulna meg a burkolat cseréje. Ezenkívül két kilométer hosszú, 3-4 utcányi járdaszakasz építésére készülnek a városban. Az egészségház előtti tér szintén felújításra kerül még az idén – jegyezte meg Major Jenő.

Beküldés dátuma: 2018. 01. 10.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés