Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Beledi sporteredmények

A beledi focistákat nem érte teljesen váratlanul a megyei II.osztályban való harmadik helyezés, sőt, jelenlegi edzőjük már az induláskor az első három hely valamelyikét jelölte meg célul. Ha a fiúk jobb helyezést érnek el, annak természetesen örülnek, de nem akarnak mindenáron bajnokok lenni – jegyezte meg Jakab Zoltán. A BSE elnöke sajnálkozott amiatt, hogy az utánpótlás játékosai a tavalyi harmadikról idén leszorultak a kilencedik helyre. Beleden egyébként nincs akadálya annak, hogy bármely korosztályhoz tartozó, a labdarúgást kedvelő helyi lakos hódoljon a futballnak. Ki-ki bekerülhet az öregfiúk, a felnőttek, az U21-esek vagy a  serdülők közé. – A szigorú MLSZ-előírások bennünket is kényszerítenek arra, hogy minél képzettebb edzőket alkalmazzunk. Az anyagiak ahhoz elegendők, hogy helyben nevelkedett fiatalok versenyeztetését biztosítani tudjuk. A játékosoknak pénzt nem adunk, de biztosítjuk a feltételeket – vázolta a beledi lehetőségeket Jakab Zoltán. A száz éves jubileumára készülő klub tribüntervet készíttetett, és hamarosan visszakerülnek a kapuk a felújított edzőpályára. Amennyiben pályázati forráshoz jutnak, jövő nyáron akár egy nevesebb csapat vendégjátékával ünnepelheti az évfordulót.
A város kézilabdásai a megyei I.osztály középmezőnyében zárták a szezont. A folyamatos fiatalítás és eligazolások miatt két-három éve hanyatlik a  csapat – mesélte Budai Jánosné. Az időközben felfedezett tehetséges játékosokra felfigyelt az ETO  ificsapata is, de a szakosztályvezető abban bízik, hogy őszre visszacsábítják őket. A rosszabb eredményeket az edzőváltással  próbálják orvosolni, valamint a lányok szorgalmának is köszönhetően a pár évvel ezelőttihez képest felkapaszkodtak a középmezőnybe. A tavaszi idény után a lányok megfogadták, hogy a szeptember közepén induló bajnokságra nagy lendülettel készülnek. Budai Jánosné reméli, hogy megszerzik az ötödik-hatodik helyezést.
Beküldés dátuma: 2011. 08. 03.

Kapcsolódó hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

További hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

 • Bemutatkozott a beledi 1/a osztály

  Csóka Tibor Józsefné fiús anyukaként cseppet sem bánja, hogy többségben vannak az osztályában az erősebbik nem képviselői.

 • Az ausztriai Beleden jártak a belediek

  Szívélyes fogadtatásban volt része a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjas Egyesület tagjainak a burgenlandi Bildein településen.

 • Mosolyvár Bölcsőde nyílt Csornán

  Csorna Város Önkormányzata közel 700 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós és kormányzati támogatást nyert a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

 • Az iskola a gyerekekért van, és az ő érdekeiket, fejlődésüket kell szolgálni

  A diákokkal és a felnőtt dolgozókkal együtt idén ősszel közel ezren kezdték meg a tanulmányaikat, illetve a munkát a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvodában.

Hirdetés
DANUBIUS play