Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Bemutatkozott a kapuvári humán iroda új vezetője

Dobosiné dr. Cserpes Gyöngyi első és eddigi egyetlen munkahelye a kapuvári polgármesteri hivatal, ahol a leghosszabb ideig a titkárságon dolgozott. – Örültem és megtiszteltetésnek vettem, amikor felkértek erre a pozícióra – fogalmazott a kapuvári városháza humán irodájának új vezetője.

A kapuvári származású Dobosiné dr. Cserpes Gyöngyi a budapesti Államigazgatási Főiskola igazgatásszervezői szakára járt, és 2000-ben megszerezte diplomáját, s még ebben az évben elhelyezkedett a Kapuvári Polgármesteri Hivatalban. Munkáját a közigazgatási irodán kezdte meg, ahol a szociális ügyek intézését bízták rá. 2000 őszén felvételt nyert a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar levelező tagozatára, melyet három év múlva fejezett be. A fiatal szakember két diploma után sem hagyta abba a tanulást, mert 2004-ben sikeresen letette a közigazgatási szakvizsgát, 2008-ban pedig a jogi szakvizsgát.
Visszatérve Dobosiné dr. Cserpes Gyöngyi pályafutására: 2001 márciusában átkerült az akkori titkárságra. Ügyintézői feladatait Sáfrányné dr. Kiss M. Rozália mellett látta el, ezenkívül figyelemmel követte az önkormányzatot érintő jogszabályi változásokat, részt vett a képviselő-testületi ülések előkészítésében, előterjesztések elkészítésében, illetve véleményezte a többi osztály által összeállított előterjesztéseket. Időszakonként közreműködött a választások és népszavazások lebonyolításában, közbeszerzési eljárásokon, továbbá törvényességi célvizsgálatokat folytatott a többi osztály munkájával kapcsolatban. Szintén a reszortja volt a bizottságok tevékenységének koordinálása és a jegyzőkönyvek jogi felülvizsgálata.
Dobosiné dr. Cserpes Gyöngyi 2015 júniusában jött vissza gyesről, és az adóigazgatáson osztályvezetőként folytatta pályafutását, Sáfrányné dr. Kiss M. Rozália nyugdíjba vonulását követően pedig március 1-jétől a humán iroda vezetője lett. A hivatali egység magába foglalja a titkárságot, az igazgatási osztályt és az építésügyi csoportot. Mivel korábbi munkaköre elszigetelt osztályként működik a hivatalon belül és kizárólag az adóügyekkel foglalkozott, a többi területtel kapcsolatban nincs annyira képben, szívesen fogadja a házon belül érkező segítséget.
Az elsős és harmadikas kisfiúk édesanyja odafigyel általános iskolás korú gyermekeinek tanulására, hisz még igénylik a napi törődést. A srácok iskola után az alapfokú művészeti iskolában néptáncolnak. Dobosiné dr. Cserpes Gyöngyit számíthat a helyi tűzoltóságon dolgozó férje támogatására, aki szabadnapján kiveszi a részét az otthoni teendőkből.

Beküldés dátuma: 2019. 03. 26.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés