Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Beszélgetés Ombódi Attila spirituális terapeutával

A jóslással is foglalkozó ikrényi fiatalember a legkülönfélébb egészségügyi problémával hozzá forduló embereken segített, s több csodás gyógyulásról is beszámolt televíziónknak.
Ombódi Attila pozitív energiát közvetít a páciensek felé, mely megváltoztatja és jóra fordítja az illetőben zajló negatív folyamatokat. Mindez miért fontos? Gyakran hallani az auráról, mellyel nemcsak az élőlények, de a tárgyak is rendelkeznek. A kicsit misztikusnak tűnő kifejezés mögött a bennünket körülvevő energiaburok rejtőzik, mely hozzáértők állítása szerint védelmezi mentális állapotunkat. Az ezotéria iránt fogékony  egyéneknél szinte teljesen kék színű ez a körvonal, mely kiegyensúlyozottabb személyiséget takar. A rendszer része a csakra (jelentése: kerék), mely ha nem forog a tőle elvárható módon, akkor az energia nem jut el a szervezet megfelelő helyeire. Bizonyos idő után ennek fizikai megnyilvánulásaként felüti a fejét a betegség. A harmadik szemmel megáldott emberek műszer nélkül is képesek érzékelni az aurát, és az abban bekövetkezett, vagy később megjelenő baljós jeleket. Joggal vetődik fel a kérdés: Ombódi Attila az említett különleges személyek közé tartozik? Megvallása szerint igen, sőt, ő egyenesen ilyennek született, de csak tizenéves korában szembesült titokzatos képességeivel. Amíg nem volt tisztában speciális helyzetével, szinte félelemmel töltötték el a megmagyarázhatatlan jelenségek. A spirituális gyógyító élete nem úgy alakult, hogy a bizalmába avathatott volna bárkit a történtek megfejtéséhez.
Ombódi Attila a következőket mesélte: felnőtt korára sem vesztette el az ún.hatodik érzékét, ezért látja a bennünket körülvevő energiamezőt, s napi szinten képes kommunikálni a szellemvilággal, valamint a különböző okból itt ragadt, elhunyt lelkekkel. Az angyalokkal és démonokkal szóba elegyedő “gyógyító tenyér”úgy véli, az emberi tudat nagyon beszűkült, ezért képtelen elszakadni  fizikai korlátaitól, de a szellemi jelenségeket nem befolyásolja a tér-idő kettőssége, hiszen energiaszinten léteznek. Viszont az itt és most élő mai  kor emberének a következőket ajánlotta: amennyire lehet, csökkentsük a stresszes élethelyzeteket, és legalább napi fél órára lassítsuk le gondolatainkat, valamint ürítsük ki magunkból a negatív emlékképeket.
Beküldés dátuma: 2011. 07. 20.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play