Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Családi nap a csornai Széchenyiben

Még a rossz idő beállta előtt családi napot szerveznek a csornai Széchenyi iskolában. Idén ősszel nyolcadik alkalommal várták a gyerekeket és szüleiket az iskolába.

A résztvevőket nem kellett noszogatni, mert nagyon szívesen eljöttek a rendezvényre – mesélte Szabóné Varga Valéria. A pedagógusok fontosnak tartják a tanórán kívüli szabadidős tevékenységet, melynek hasznos eltöltéséhez az iskola is hozzájárul. A mindennapi munka és tanulás mellett jól esik a szülőknek és a gyermekeknek, hogy játék, valamint sport közben találkozhatnak a tanárokkal. A legnépszerűbb programokon nem változtatnak, ezért ezek visszatérő elemei a rendezvénynek, ugyanakkor a szervezők évről évre újdonsággal is szolgálnak a diákoknak.
Tompos Ildikó szerint a gyerekek teljes mértékben ki tudnak kapcsolódni a játékos foglalkozásokon, így ha rövid időre is, de sikerül megfeledkezniük iskolai kötelezettségeikről. A szülők hasonlóan éreznek, mert munka után nekik is jól esik az önfeledt szórakozás.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play