Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Családok napja a beledi óvodában

Anyukák a főzésbe, apukák a szerelésbe álltak be az első alkalommal megrendezett beledi óvodai családi napon. A közösségi programba belefértek a sportvetélkedők és a szabadtéri főzés, és természetesen a sok-sok játék.

A rendezvény „nyilvános” része tíztől délután háromig tartott, de a szorgos anyukák már reggel nyolc órakor a gulyásleves előkészítésével foglalatoskodtak. A nagyszülők még a szeretetüket is belesütötték a finom pogácsákba.
– Szponzorok segítségével jöhetett létre ez a családi nap, amit nagyon szépen köszönök minden támogatónknak. A mai nap is jó példa arra, hogy milyen jó szülői közösséggel dolgozunk együtt. Ha mindenki felszabadultan szórakozik, biztos lesz igény a folytatásra is. Nagyon jól tudjuk, hogy a szülők egész nap dolgoznak, ezért legalább az ilyen kiemelt napokon legyen együtt a család, amikor a kicsik és nagyok egymásra tudnak figyelni – fogalmazott Gerencsérné Németh Erika óvodavezető.
A beledi Egészséges Óvodás Gyermekekért Alapítvány a gyermeknapra három futóbiciklivel és egy sátorral ajándékozta meg a kicsiket, amivel még nincs vége, mert a győri Holle Anyó Színház előadását is megnézhették, majd jóízű fagyizással ér véget az ünnepségsorozat.

Beküldés dátuma: 2016. 06. 08.

Kapcsolódó hírek

További hírek